Sosna Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 (edited) W tym temacie wrzucajcie waszą twórczość poświęconą najwspanialszym lotnikom Equestrii- Grupie Wonderbolts. Prace mają być własnego autorstwa. Rysunki, które nie będą wasze będą zgłaszane jako plagiat (a w dzisiejszych czasach plagiat udowodnić niezwykle prosto, uwierzcie mi). Życzę miłej zabawy przy rysowaniu i pozdrawiam. A nie jest to jakiś konkurs czy coś tym niemniej za aktywność w tym temacie można dostać avarda aktywnościowego, który wygląda tak Edited February 9, 2015 by Kacpi01_PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUnbridle Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brainiac Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Stare ale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted February 8, 2014 Author Share Posted February 8, 2014 No proszę ja was tylko tyle jest zdolnych ludzi chcących rysować ekipę Wonderbolts? Dalej wysilcie się tak galeria wymaga rozbudowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruhisu Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 No proszę ja was tylko tyle jest zdolnych ludzi chcących rysować ekipę Wonderbolts? Dalej wysilcie się tak galeria wymaga rozbudowania Proszę Wrzuciłem to do Odlotowej Galerii ale skoro temat ma być ożywiony to wrzucę też i tutaj Moja wersja reprezentacji Cloudsdale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacpi Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 No proszę ja was tylko tyle jest zdolnych ludzi chcących rysować ekipę Wonderbolts? Dalej wysilcie się tak galeria wymaga rozbudowania Sosna, ostatni raz rysowałem coś może 5 lat temu na plastykę do szkoły... i mnie zmotywowałeś, by znowu rysować... ...zmotywuj mnie jeszcze do nauki, a obiecuję, że Cię ozłocę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts