Sosna Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) W tym temacie wrzucajcie waszą twórczość poświęconą najwspanialszym lotnikom Equestrii- Grupie Wonderbolts. Prace mają być własnego autorstwa. Rysunki, które nie będą wasze będą zgłaszane jako plagiat (a w dzisiejszych czasach plagiat udowodnić niezwykle prosto, uwierzcie mi). Życzę miłej zabawy przy rysowaniu i pozdrawiam. A nie jest to jakiś konkurs czy coś tym niemniej za aktywność w tym temacie można dostać avarda aktywnościowego, który wygląda tak Edytowano Luty 9, 2015 przez Kacpi01_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Stare ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 No proszę ja was tylko tyle jest zdolnych ludzi chcących rysować ekipę Wonderbolts? Dalej wysilcie się tak galeria wymaga rozbudowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 No proszę ja was tylko tyle jest zdolnych ludzi chcących rysować ekipę Wonderbolts? Dalej wysilcie się tak galeria wymaga rozbudowania Proszę Wrzuciłem to do Odlotowej Galerii ale skoro temat ma być ożywiony to wrzucę też i tutaj Moja wersja reprezentacji Cloudsdale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 No proszę ja was tylko tyle jest zdolnych ludzi chcących rysować ekipę Wonderbolts? Dalej wysilcie się tak galeria wymaga rozbudowania Sosna, ostatni raz rysowałem coś może 5 lat temu na plastykę do szkoły... i mnie zmotywowałeś, by znowu rysować... ...zmotywuj mnie jeszcze do nauki, a obiecuję, że Cię ozłocę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts