Gość Nie sądzę Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Miałam ostatnio pomysł na zabawę, więc postanowiłam wcielić go w życie . Każdy chyba wie, jak Rainbow kryła się przed Pinkie. Chowała się w różnych miejscach, jednak przed Pinkie nie jest łatwo uciec. Tym razem Dash będzie kryła się przed nami i zadaniem jest ją znaleźć. A więc ja daję zdjęcie, a wy znajdujecie na nim Rainbow Dash, przedstawiam wam waszą ''nagrodę'' (nie rzeczową) i tak w kółko. Według mnie bardzo łatwe, a więc zaczynamy. Odpowiedzi w spoiler. Na początek może coś prostego. Powodzenia . Ps: Gdyby zabawa została uznana za niepotrzebną proszę o jej usunięcie. Edytowano Październik 3, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Co wygrałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) A może dałabyś jakieś zasady, bo nawet nie wiem czy ja mogę dać własne zdjęcie czy tylko ty obsługujesz ten temat? PS Sory Edytowano Październik 2, 2013 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 A może dał byś jakieś zasady, bo nawet nie wiem czy ja mogę dać własne zdjęcie czy tylko ty obsługujesz ten temat? Już, w sumie zasad dużo nie ma. A i jestem dziewczyną . Obie odpowiedzi poprawne . Daffy gratulacje! Wygrałeś o 20% fajniejsze powietrze! Następne: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Ukryła się w lewym dolnym rogu... Edytowano Październik 2, 2013 przez Cava. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Taka mała w dolnym lewym rogu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Lewy dolny róg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Nie chciało mi się robić grafiki.. Jestem za leniwa. Stoi sobie, w lewym, dolnym rogu ^^ PS. Spytałaś się twórcy tej zabawy, czy możesz ją wykorzystać w tym dziale(Tak, Aretra od dzisiaj trzyma się zasad)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Wszyscy dobrze, jednak nikt nie podał 2 kryjówki Rainbow dash, którą też tu miała: Może w następnym znajdą się wszystkie: PS. Spytałaś się twórcy tej zabawy, czy możesz ją wykorzystać w tym dziale(Tak, Aretra od dzisiaj trzyma się zasad)? Gdybym tylko wiedziała kto pierwszy stworzył podobną zabawę . Czy schwytaj pinkacze była pierwszą podobną zabawą czy istniała podobna już wcześniej? Jeśli tylko się dowiem odrazu się spytam, a jeśli nie otrzymam zgody niech zabawa zostanie usunięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evexis Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Są dwie. D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Odpowiedzi w spoiler . Ale skoro odpowiedź jest już znana to podam następne, gdzie RD będzie ''trochę'' więcej. A i oczywiście Tiramisu, każde Tiramisu które zjesz w przyszłości będzie o 20% fajniejsze, gratulacje! Next: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 (edytowany) Nic prostszego ^_^ EDIT: Namierzyłam kolejne: Edytowano Październik 9, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Skoro takie proste znajdź wszystkie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Przegapiono 2 Rainbowki, lecz było ich dużo, więc aż tak dużych strat nie ma . Aretra o 20% lepsze znajdywanie (może być przydatne) dla ciebie. Teraz mniej Rainbowek, lecz czy znajdziecie wszystkie? To się okaże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Ooo.. Mój sokoli wzrok wraca do gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Aretra znalazła wszystkie ! Znajdywanie się przydało... Teraz za znalezienie wszystkich Rainbowek na plaży wygrywasz o 20% fajniejsze wakacje! Uwaga nasze bióro wakacyjne nie płaci za koszty wakacji. To może przejdźmy do następnego obrazka, a że i ja nie mogłam znaleźć Rainbowek które pochowałam (na serio) to podam liczbę Rainbowek (o ile znalazłam wszystkie). Według mnie jest ich siedem (zaliczę jak znajdzie się pięć). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Co do żółtych ramek nie jestem w 100% pewny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Brawo Darek znalazł prawie wszystkie! To chyba ja mam coś z oczami że ich nie widziałam... A jedną znalazł tam gdzie jej nie było . Wygrywasz o 20% szybsze planowanie, wszystko co zaplanujesz w przyszłości będzie o 20% szybciej zaplanowane niż powinno! Uwaga zwrotów nie przyjmujemy . A teraz następny obrazek też niełatwy, więc można się pomylić do 2 Rainbowek. (tu także nie mogę znaleźć paru Rainbowek, przed chwilą je ghdzieś widziałam , w każdym razie pomóżcie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Hmm.. Nie powiem, ciężkie. Do większości nie byłam pewna, ale też się założę, że dużo nie wyłapałam. Dzisiaj coś wzrok mnie zawodzi.. No ale, spróbować zawsze można. Do pomarańczowych nie byłam pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Planowanie się przyda, za to potwierdzę jedno przypuszczenie koleżanki powyżej oraz znalazłem jeszcze jedną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) To było trudne, nawet ja je pogubiłam... i to uczucie kiedy liczysz i brakuje ci 2... w każdym razie Darek zdobywasz o 20% fajniejszy wzrok, a Aretra z jedną mniej Rainbowką zdobywa o 20% fajniejszą od innych lornetkę (przyłóż ręce do czoła i masz ). Zwrotów nadal nie przyjmujemy . To było na prawdę trudne, więc coś prostszego, ale w życiu nie ma tak łatwo więc... zauważyłam, że chyba największym waszym problemem w tej zabawie są minimalne Rainbowki, dlatego teraz trochę się ich pojawi :3. Rainbowki lekko przyprószone śniegiem w Canterlocie: Edytowano Październik 14, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 To ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts