Popularny post. Izeer Napisano Październik 4, 2013 Popularny post. Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) Więc tak jakoś pomyślałem, że mógłbym wrzucić to czym naprawde się zajmuję, kiedyś robiłem głównie wektory, potem przerzuciłem się na animacje. Jakoś wyszło tak, że większość widzów mam z za granicy, a odcinać się od swojej ojczyzny kompletnie nie chce. Tak więc tu jest mój kanał http://www.youtube.com/user/izeer1337 A tutaj wrzuce 3 ostatnie animacje. http://www.youtube.com/watch?v=06eK1DIymco http://www.youtube.com/watch?v=2Lw8okgavB0 http://www.youtube.com/watch?v=z73p5bGrRaI Tak czy inaczej, w polsce animatorów można policzyć na palcach jednej ręki, więc jeśli jacyś tu są, to śmiało pisać. Edytowano Październik 4, 2013 przez Izeer 15 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Wow! Ja nawet nie wiedziałem, że Ty takie dobre rzeczy robisz Naprawdę bardzo mi się podobają, jedne z lepszych (Typography) jakie widziałem, więc gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Huh, nawet nie wiedziałem, że to Polak robił Gratuluję, świetne typography i PMV, nawet dostałeś pochwałę od Zachary'ego Rich'a Życzę Ci dalszych sukcesów ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Jako wielki fan wszelakich typografii musiałem to sprawdzić. W moim mózgu pozostaje tylko jedno słowo: zajebistość Masz suba, coś Ci zlajkowałem, potem pewnie podlajkuję więcej, ale teraz goni mnie czas. Jednakże powiadam - masz talent wielki i umiesz go wykorzystywać... Bardzo ładnie, chłopie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Teraz troche 'odpoczywam' od typografii, dlatego następny filmik również będzie PMV. Powód prosty - typografie są łatwiejsze do zrobienia niż pmv, jeśli chodzi o pomysł, przynajmniej dla mnie, a iść na łatwizne nie lubię. Ale postaram się by następne pmv było lepsze od poprzedniego ;p Ogólnie to przeprowadzam mały 'wywiad środowiskowy', co ludzie bardziej wolą, pmv czy typografie, jak narazie 50/50 wychodzi, więc jeśli macie jakieś preferencje to chętnie bym je poznał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pu6kIfaNd6E I o to nowy filmik, wydaje mi się że najlepszy jaki udało mi sie zmontować do tej pory, i z którego jestem nawet zadowolony, enjoy ;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 No, gratulacje! Czy najlepszy to nie jestem pewien, ale z całą pewnością bardzo, bardzo dobry. Co następne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Nie wiem co następne, za wcześnie by o tym myśleć, musze zrobić sobie troche przerwy i ogarnąć studia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Po prostu zajebiste. Ale w 0:55-2:08 sie powtarza, od razu mi sie znudziło i to wyłączyłam... Nie jestem dobra w chwaleniu innych, ani nwm ile to wymagało wysiłku, więc nie moge napisać niczego innego :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Takie tam niedokończone rzeczy wrzuciłem, póki pracuje nad czymś poważniejszym https://www.youtube.com/watch?v=DsVkrSrTeII 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Czy wspominałem, że robisz świetne rzeczy? Jeśli nie, to mówię teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FluShyBrony Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 łał. wow. takie dużo zajefajne. uszanowanko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Niech zgadnę robione w Adobe After Effect? W nightmare moon na początku było opóźnienie poniżej 1 sec. I MNIE trochę irytowało, nie wiem czy to przez moją reakcję rzędu 0,083 sec. (tak serio, rekord to około 0,002 ) czy przez to że jestem wyczulony na błędy ale nie zwracaj na to uwagi, ja to ja Najbardziej podobało mi sie "Crusader" i zauważyłem że (jeżeli robisz w AAE) zrobiłeś efekt kamery 3D przez co wielkie uszanowanie (mi komputer siada na 2D mimo mojego dość mocnego amd'ka). W "Unfinished Stuff" na początku jest piosenka którą mam na starcie w wot (World of Tanks) które jest włączone w tle i myślałem że mi coś komp odpierda... odwala Każdy kolejny film coraz lepszy. OBY TAK DALEJ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 zauważyłem że (jeżeli robisz w AAE) zrobiłeś efekt kamery 3D Kamery używam cały czas, w każdym filmiku wielokrotnie, a to że czasem zrobie że widać też to w 3D to naprawde nic specjalnego, bardzo prosta i szybka rzecz. Tak czy inaczej dzięki ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Wszystko to świetnie wygląda, trudno mi wybrać ulubione video z tych twoich! Dodam sobie do playlist ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Nie widziałam wcześniej tego tematu - a szkoda, bo Twoją twórczość znam i uwielbiam. Typografia do Crusaders jest genialna, w moim rankingu detronizuje nawet Good ol' Days NoPonyZone, które wcześniej uważałam za najlepszą kucykową animację tego typu. A samą subskrybcję dostałeś, o ile dobrze pamiętam, za Double Rainboom - też bardzo dobre, może chwilami monotonne, ale to wynika raczej z piosenki. A Remember o dziwo dopiero teraz widzę i jestem zachwycona początkiem, tym z przedstawianiem poszczególnych postaci, jest świetny. Życzę powodzenia z tworzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mnie też czasem dopadają dziwne pomysły http://www.youtube.com/watch?v=Z_8Rw0nxQTc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 "Oh shit..." Me gusta Ty jesteś normalnie genialny! Nie ma nic lepszego na poprawę humoru! Więcej takich animacji bym prosił Oceniam na 11/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Ej, ładne robisz te animacje, a jest możliwość zamówienia np. intra ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Jest, ale już niestety nie za darmo, ponieważ wszystko wymaga czasu, a ja nie mam go tyle, by je robić dla każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Fajne. Korzystasz z materiałów z Videocopilot.net? Samolot wygląda naprawdę pro. Jakbym miał się do czegoś przyczepić to do eksplozji pod koniec ale to tylko dlatego, że szukam czegoś na siłę bo wpędzasz w kompleksy starszych, mniej utalentowanych adeptów animacji A tak na serio to świetna robota i dzięki za udostępnienie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) Tak, samolot jest z Video copilota. I zdaje sobie sprawe że animacja wygląda tandetnie, taki był zamiar. Inaczej nie zrobiłbym tego w 2 dni na szybko i niedokładnie. Na dniach powinien ukazać się filmik powstały w wyniku mojej współpracy z innymi animatorami z zagranicznego fandomu Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Izeer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 19, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) http://www.youtube.com/watch?v=4JJWBOUWSK8 Znowu random. Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Izeer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Inaczej nie mogę skomentować: OMG! Nie żeby mi się niepodobało ale: OMG! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xSC85zC8Ro8 Wreszcie udało sie skończyć filmik, który chciałem już zrobić od dawna, enjoy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się