Eridor Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 That is the spirit! Ale chyba uzyskanie 100%.. będzie bardzo trudne.. Jak widziałem te wyzwania na inferno.. No ale co zrobić! Trza montować ekipe forumową i nabijać ile się da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 I'm in... Znaczy się po nabiciu jakiegoś porządnego levla oczywiście ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 No, Kubuś niedawno nabił 60lv i zagościł na inferno nołlajf jeden D: , gratulacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Ty bro! Skeleton King so hard, ale dam rade. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Dla ciekawskich: Już nie ma błędu 37 - można grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELL YEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAaHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! trebuhpl - dzięki za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 O się nie zgodzę! Dzisiaj miałem parę razy. Ale działa metoda ' wpisz hasło 5 razy' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 31, 2012 Autor Share Napisano Maj 31, 2012 Lol, Celestia DH została na 56lv, teraz moją WD Zecorą gram razem z kumplową Wizard (umowa była, że testujemy all klasy i nie bierzemy na razie tych samych, które ma ktoś z nas) Luną maksujemy, żeby potem siostrzyczki mogły razem rżnąć piekielne pomioty. Aktualnie przerwa, gramy trochę mniej, bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 16, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2012 No, Zeth nam dołączył do listy. Jego tag jest w pierwszym poście, ale napiszę i tu: Zethariel#2662 Gl&hf ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 btw. co do Diablo 3 taka prawda... Zamiast biegać w 8 - 10 i nadupcać mobki i robić rzeźnie my sie uganiamy za farmieniem itemów przez cały dzień. Activision FUCK YOU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 24, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Kumpel mówił coś w tym stylu. D3 jest odbierane tak, jak jest, co zrobić. Mi się gra całkiem fajnie. Zbuduje tą swoją ope DH i będę czekał na PVP i dodatek. Poza tym grę dostałem, nie kupiłem, więc pieniędzy mi poniekąd nie szkoda, bo gra się przyjemnie. Zwłaszcza do momentu, gdzie są zombie. Bo potem klimat gdzieś umyka, mimo to gram xD Poczekamy na dodatek, na patche i za kilka wieków gra będzie wspominana tak jak D2 teraz. Osobiście w D2 nie widzę NIC ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Ja tam nie rozumiem o co się wszyscy tej gry czepiają - owszem idealna nie jest, ale frajdę z grania daje niesamowitą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Diablo II dawało nam większą "faze" podczas grania Online... Kiedy wchodzimy a tu 7 ludzi i np. duel TvT (4v4) I jest fajnie itd. W Diablo 3 zanim doczekamy się PvP to sporo minie, a tylko to NARAZIE może ich uratować. Ludzie byli pewni że gdy Diablo 3 wyjdzie, to będziemy musieli ciągle w nim siedzieć, jak w WOWIE żeby być najlepszymi, i troche tak jest. Lecz jednak gdy dropniemy z x2 może x3 legendary albo jakieś dobre itemki i opylimy je za 15m. na Auction House... no naprawde. 1. Moim zdaniem jest to wina Activision, którzy nie znają się tak dobrze na takich grach. Oni chcą coś zawsze zarobić i dać też zarobić graczą, ale za bardzo wielki wysiłek, ale za małą zabawe. Kto pamięta World of Warcraft (Vanilla) ? Wbicie 60 zajmowało ok. 2tygodni. Potem zabawa niezapomniana , i te łażenie po całych krainach... itd. Diablo 3 może się jeszcze uratować wypuszczeniem kure... o przepraszam *om nom nom* Patcha jak w Diablo II którym był "Lord of Destruction". Ale... pożyjemy, zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 ok w KOŃCU pojawiła się dostawa Diabełka w Białym i dziś go zakupiłem w REALu ;p (159 zł... nigdzie taniej chyba nie ma)... Półtora miesiąca czekania na D3 T_T właśnie się instaluje +/- pewnie patchowanie, a potem pomaniaczę w D3 przez chwilę albo pójdę spać, bo jestem przeziębiony i marnie się czuje (gardło nie coraz bardziej boli więc nawet na Skypie nie posiedzę z tymi co grają w D3) ... >.> tag:Lukiner#2823 cel na te kilka dni:wrócić w pełni na forumwkręcić się w Diablo 3nauczyć się na obronę pracy dyplomowej do środywyzdrowieć teraz tylko mam dylemat... DH, Monk czy Witch Doctor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Ja zacząłem grać DH, ale to tak naprawdę Twój wybór. Mnie szaman jakoś odrzuca, a Monk... ciężko mi cokolwiek powiedzieć, bo Monkiem gram na hardkorze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Luki, a u mnie w Empiku od jakiegoś czasu stoi 8 sztuk Diablo 3 i nikt tego nie rusza xD Sam gram DH. I WD. Ale DH/Barb > reszta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Lukiner jako już dłuższy gracz powiem tak. Wybór postaci będzie zawsze dobry tyle że Monk - Easy SOLO Inferno ale gorzej z damage Witch Doctor - Słabo z SOLO i średni damaeg DH - Słabo z SOLO ale duży damage co z dobrym monkiem = mordor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Słabo z solo na DH? (dłuższy gracz, lol'd ) Wątpię. Ja zawsze wszystko robię tak, że jest dobrze. I tu zrobię tak samo. Btw. Solowanie w diabolo mija się z celem, zero funu. ZERO FUNU. ZERO. Chyba, że pierwszy akt do czasu kazrów. Czy jak im tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Erere.... Tzn. SOLO DH może być łatwe jeżeli gra się jak Athene z takim damage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 cel na te kilka dni:wrócić w pełni na forumwkręcić się w Diablo 3 SPRZECZNOŚĆ!!! Ale na prawdę fajnie się gra barbem.. lepiej niż monkiem. A z ranged polecałbym DM, kusze łuki.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Rada z mojej strony: OMIJAĆ MAGIKA (mówię serio - żeby przejść trzeba się sporo namęczyć, np.: taka walka z diablo na normalu trwała pół godziny i zabiła mojego biednego magika pięciokrotnie :< to bolało) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 30, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Na razie sobie gramy z Lukim w składzie DH i barb. W międzyczasie bym jakoś wymaksował swoją DH. Po tym patchu 1.0.3 strata 0.3 as i ~1k dpsa jednak boli. (a mój barb nachędaża z szybkością 0.95 xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwulecdako Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Siwulec#1936 Z tym, że zaznaczam gram tylko na hardcore na sc z wami nie pogram dodawac do f listy jak ktos gra na hardcore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Warmuś, a ja? Też KCE pogierzyć z wami ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Warmuś, a ja? Też KCE pogierzyć z wami ;_; nikt ci nie broni ^^ póki co to z warmenem biegamy naszymi DH na inferno i męczymy I akt w celach zarobkowych +/- by wydropić coś dobrego ;p Gdyby tylko war miał jakiś gear z MFem noob jeden: Próbowaliśmy akt II, ale bez tanka to nie ma opcji na ten moment .... idzie jak krew z nosa, tym bardziej że dla Wara kasy już zabrakło na naprawę xD Szybciej uzbieram cały set natalii (buty już są ) na I akcie niż we dwóch dojdziemy do Beliala, ubijemy go i któryś z nas nie będzie na minusie z goldem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts