Zaraza Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Ogólna dyskusja o tej wspaniałej grze ^^ Czy wy gracie w to? Ja od paru dni. Troszkę lamię, ale chyba dobrze sobie radzę. Mój nick na Steam: zarazapl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Wśród brnies jest MASA graczy w tf2. mój nick AppleBloom 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 To powinno być przynajmniej 10 postów na ten temat, a nie jeden ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 gram w to ale lama ze mnie xD na steamie: the_blackhayate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrazPL Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Gram już od jakiegoś czasu ;p Nick na steamie TrazPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 Jak będzie dużo graczy, to może zrobimy od czasu do czasu najazd bronies na jakiś serwer i będziemy grać ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrazPL Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Jak będzie dużo graczy, to może zrobimy od czasu do czasu najazd bronies na jakiś serwer i będziemy grać ;D Jestem za tylko podaj szczegóły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Ja również gram w tf2 , jak coś to nick taki jak na forum, czyli sebko9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 No więc tak: mój kumpel jest adminem takiego serwera TF2. To może załatwię wam miejsce do grania A jak nie, to tam na losowych serwerach będziemy grac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Nie wtrącam się, ale jest już dyskusja o TF2: http://mlppolska.pl/Watek-Hat-Fortress-2-grupa-na-Steamie Just saying. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 To jest dotycząca grupy na steamie, a tutaj tak ogólnie będziemy gadać o TF2. Ok? A co do szczegółów, to jutro podam - zapomniałem nawet jak serwer sie nazywa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Ja także pogrywam w TF2. Gram to od około pół roku z przerwami. Najczęściej inżynier i żołnierz i w razie potrzeby innymi klasami. Dołączyłem do grupy ww więc jakby coś to tam się kontaktować z chęcią pogram ze znajomym z forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdula27 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Ja gram w Team Fortress 2 od października 2011 i mimo ostatniej przerwy (Call of Duty: Modern Warfare 3 mnie porwało) to nadal całkiem nieźle gram. Kiedyś z dwoma kolegami dominowaliśmy na serverze ,,Mordownia", na którym z chęcią z wami pogram. Piszcie na gg: 7454941 (tylko się przedstawcie ;D) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Też gram. Więc jakby ktoś chciał jakiś mecz bronych to piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 O to lista chętnych: Zaraza Goatse BlackHayate TrazPL sebko9 Chief Zdula27 White Każdy będzie miał osobną klasę i będzie dobry team. Szukamy tylko jakiegoś serwa i już ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Ja ostatnio zacząłem też pykać, totalnie lamie, ale mam frajdę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 O to lista chętnych: Zaraza Goatse BlackHayate TrazPL sebko9 Chief Zdula27 White Każdy będzie miał osobną klasę i będzie dobry team. Szukamy tylko jakiegoś serwa i już ;D Że w stylu highlander? OK, ja się piszę na coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Ja grałem kiedys dosc często, nawet wyrobiłem sobie "skilla" -pr0 gam3r i te sprawy ^^ (tak skromny to moje drugie imie). Niestety nie gralem juz ponad pol roku w TFa wiec jeśli byłaby jakas rozgrywka między bronies chętnie wezmę udzial Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Z tym każdy będzie miał osobną klasę może nie wypalić, bo na niektórych mapkach cześć klas jest bezużyteczna. I dużo osób gra ćwiczy grę tylko kilkoma klasami. Ale spokojnie można by się zorganizować na jakimś pustym serwerze na meczyk zapoznawczy 5 vs 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Z tym każdy będzie miał osobną klasę może nie wypalić, bo na niektórych mapkach cześć klas jest bezużyteczna. I dużo osób gra ćwiczy grę tylko kilkoma klasami. Ale spokojnie można by się zorganizować na jakimś pustym serwerze na meczyk zapoznawczy 5 vs 5 Pooglądaj sobie trochę meczów highlandera w TF2 to zobaczysz, że wcale nie jest tak, że część klas jest bezużyteczna Trzeba tylko dobry teamwork. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdula27 Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Dwóch Grubasków i dwóch Medyków załatwi każdego, tak więc potrzeba tylko dobrego zgrania. Jeśli chodzi o wybór klasy to potrafię robić niezłą sieczkę każdą klasą, ale jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko to zaklepuje sobie Żołnierza, ewentualnie Snajpera. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 W takim razie ja zaklepuję sobie scouta, spy albo medyka Ewentualnie engie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 Ja Pyro (*_*) lub Grubego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Pooglądaj sobie trochę meczów highlandera w TF2 to zobaczysz, że wcale nie jest tak, że część klas jest bezużyteczna Trzeba tylko dobry teamwork. Zgadza się lecz sadząc po graczach (dużo nowych) będzie ciężko z dobrym teamworkiem. Ja lubie grać Engineer/Soldier (zazwyczaj grałem BlackBoxem lecz teraz ćwiczę Direct Hit (S) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Ale i tak się liczy zabawa To znacie jakieś serwy na którym można by było spokojnie pograć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się