Jump to content

Team Fortress 2

Zaraza
 Share

Recommended Posts

Nie wszyscy mają dlatego pytam :P No to kto się pisze na jaką klasę? I kto chce być kapitanem drużyn? Ja mogę się pisać na jednego :D Pozwolę sobie zrobić listę. Tak więc mówić do której drużyny i jaką klasę byście chcieli. BLU: Scout - Soldier - Pyro - Demoman - Heavy - Engineer - Medic - Sniper - Spy - RED: Scout - Soldier - Pyro - Demoman - Heavy - Engineer - Medic - Sniper - Spy - Ja się podepnę do tej klasy, której będzie brakować, bo w zasadzie mogę grać wszystkimi :D

heh ale bedziemy grali przeciw sobie tak jak nas przydzielenie wylosuje a jak bedziemy to tam się umówimy bo wtedy lepiej ps. mam taki bug że jak wchodze na serwa to nie mam przedmiotów i po 3-5 min mnie z serwa wywala ?? dzisiaj go złapałem wie ktoś na ten temat ?

white najpierw znajdźmy serwer bo jak tak bedziemy mieli skład a serwera nie bedzie

Własnie dlatego trzeba nam taki serwer, gdzie nie byłoby to w ten sposób :D Jak już gramy Highlandera to gramy Highlandera. Bo wyjdzie tak, że autobalance nam zepsuje drużyny :D Może poprzez TF2Lobby?

nie ja z nim gram w wota i jakoś tego nie odczuwam ale widzę że grają poszczególne osoby wiec warto przynajmniej dla tych 5-10 osób dopóki serwa nie będzie to zrobić