Jump to content

Team Fortress 2

Zaraza
 Share

Recommended Posts

A moze skusilibyscie sie na rundkę Dodgde Balla? Wpiszcie sobie w JuTjubie. Swego czasu zagrywalem sie na jednym serwerze DB. To jest po prostu swietne :D Chodzi mniej wiecej o to: Sa dwie druzyny, skladające sie wyłącznie z Pyro w strone ktorych sa wystrzeliwane rakiety (małe jak od Soldier'a i tzw Nuke takie bombki jak sa na wagonikach), zadaniem obu druzyn jest odbijac rakiety strumieniem powietrza w druzyne przeciwnika. Naprawde to wciąga a i zabawa przednia :D Jesli ktos bylby chętny to pisac, jak sie uzbiera odpowiednia ilosc osob znajde serwer i podam tu w tym wątku i wbijemy na kilka rundek :)

A moze skusilibyscie sie na rundkę Dodgde Balla? Wpiszcie sobie w JuTjubie. Swego czasu zagrywalem sie na jednym serwerze DB. To jest po prostu swietne :D Chodzi mniej wiecej o to: Sa dwie druzyny, skladające sie wyłącznie z Pyro w strone ktorych sa wystrzeliwane rakiety (małe jak od Soldier'a i tzw Nuke takie bombki jak sa na wagonikach), zadaniem obu druzyn jest odbijac rakiety strumieniem powietrza w druzyne przeciwnika. Naprawde to wciąga a i zabawa przednia :D

Jesli ktos bylby chętny to pisac, jak sie uzbiera odpowiednia ilosc osob znajde serwer i podam tu w tym wątku i wbijemy na kilka rundek :)

Odbijanie rakiet to rzecz, której nienawidzę i nie umiem :P Chociaż lubię grać Pyro.

@White, w normalnej grze tez tego nienawidze, ale tam rakiety same naprowadzaja sie na przeciwnika wiec Ty jedynie ograniczas sie do biegania i klikania prawego przycisku myszy :P Jesli chcielibyscie dołączyc to znalazłem jeden serwer: 208.43.4.58:27015 moj nick to SleepyPL :)

@White, w normalnej grze tez tego nienawidze, ale tam rakiety same naprowadzaja sie na przeciwnika wiec Ty jedynie ograniczas sie do biegania i klikania prawego przycisku myszy :P

Jesli chcielibyscie dołączyc to znalazłem jeden serwer: 208.43.4.58:27015 moj nick to SleepyPL :)

Właśnie próbowałam tego jakiś czas temu i mimo tego strasznie ssę xD Potrenować by się przydało :P

@White, nie od razu Equestrie zbudowano :D "...i mimo tego strasznie ssę..." czy ja wiem czy to źle... ^^ Mam nadzieje ze wiecie jak dodac serwer? Musicie dodac go jako ulubiony :)

Ja bym coś znalazł, ale nie mam premium -.- I mi się włamano i połknęło wszystkie itemy nie dawno, więc ja też bym poprosił o wsparcie - jakiś przedmiot zupełnie nie potrzebne możecie dać mi za free.

ja gram w tf2 ale ostatnio niezbyt idzie (brak myszki i lagi) dobrze gram Heavy oraz engier bardo dobrze gram medykiem (1 klasa jaką grałem i tą najlepiej mi idze ale z powodu braku myszki nie moge urzyć ubera i leczyć jednocześnie) znam fajną texturkę dla DR szpiega http://gamebanana.com/skins/114337 a na steam mam nick jak na forum (może być również bez _PL)

• 4 weeks later...

ja mogę być medykiem mam quick-fix oraz dobrze potrafię leczyć (jeśli tylko 1 osobę muszę leczyć ale mogę próbować podleczać innych kiedy 1 osobę leczę) i trochę heavy idzie mi (mam kanapkę :D )

jejku, przeoczyłem temat :) Trochę kiedyś grałem, i jak coś ma się zorganizować, to chętnie się dołączę :) A klasy... o ile pamiętam nie lubiłem jedynie szpiega i skauta... No ale jak teraz ma być forumowy serwer, to coś faktycznie będzie można ugrać :)