Camed Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ej powiedzcie mi proszę o co z tymi kaczuszkami chodzi Duckstreaks active Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Jakimi kaczkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Jakimi kaczkami? Włącz TF2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dalej nie wiem . Tylko jakieś itemy są w sklepie Mann.Co. nowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Event chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Oh, już wiem. Zewsząd wypadają kaczki. I co dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Osoby powyżej informuje że te kaczki to chyba event halloweenowy...chodź mogę się mylić bo jakiś czas nie grałem. Ale na team gdyż jestem tu pierwszy raz: w Team Fortress zacząłem grać po jakimś czasie kiedy kuzyn mi opowiedział o tej grze (mówił głównie o postaciach) i już wtedy gra mnie zauroczyła, uwielbiam takie absurdalne strzelani. Oczywiście na początku łatwo ginąłem ale wyrobiło się jakieś umiejętności (oraz odruch "Biegaj! Nie stój w miejscu baranie!"). Również klasy w tej grze są bardzo przyjemne i często zaskakujące, zanim zagrałem w tą grę sądziłem że Gruby będzie jedną z moich ulubionych postaci, jednak szybko zdałem sobie sprawę że granie tym potężnym Rosjaninem jest strasznie powolne. I gram w nią raczej wybiórczo, ostatnio masę czasu spędziłem podczas eventu halloweenowego a kiedy się skończył trochę rzadziej gram. Chciałbym tu również wspomnieć o komiksach ze świata z Team Fortress które niesamowicie mi się podobają, tylko szkoda że nikt już ich nie tłumaczy na polski (kiedyś ktoś chyba tłumaczył ale przestał) więc teraz czytam czasem streszczenia, ale próbowałem przeczytać jeden numer po angielsku (zrozumiałem tak o tyle o ile) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 10, 2014 Share Napisano Grudzień 10, 2014 Nope, kaczki były na Looting Gallery podczas Carnival of Carnage na hallwoweenoweym Doomsday. Teraz są na normalnych mapach. Merasmus... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Jest to związane z najnowszą aktualizacją: "End of the Line". James McVinnie (twórca słynnego filmu SFM - "Practical Problems") wraz z grupką animatorów podjął się stworzenia większego dzieła - End of the Line. Trailer, który opublikował na swoim kanale (powyższe wideo), zdobył na tyle dużą popularność, że cały projekt został zauważony przez Valve i otrzymał wsparcie firmy. Sam film niedawno wyszedł, możecie go spokojnie obejrzeć na YouTube, myślę, że wtedy zrozumiecie, o co chodzi z kaczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Ło ludziu! czy na początku widziałem Szpiega bez maski? Zmiany w rzeczywistości mogą być nieprzewidywalne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 Ło ludziu! czy na początku widziałem Szpiega bez maski? Zmiany w rzeczywistości mogą być nieprzewidywalne... Niestety, na potrzebę współpracy z Valve w pełnej wersji filmu nie pojawia się model Szpiega bez maski - zastępuje go oryginał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 W święta chyba więcej unusuali wypada,pełno ludzi je ma na serwerach.(Mi też wypadł ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 W święta chyba więcej unusuali wypada,pełno ludzi je ma na serwerach.(Mi też wypadł ) Z normalnej czy świątecznej skrzynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Naughty winter crate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Naughty winter crate. Gdybym miał tylko kasę na klucz, bo za prawie 16ref nie mam zamiaru kupować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Wytłumaczy mi ktoś w ogóle w jaki sposób te klucze drożejo? Ekonomia całej społeczności Btw. dawno nie grałem i właśnie wszedłem sprawdzić aktualne ceny kluczy i mnie zamurowało, ktoś tu nieźle przesadził (Najdrożej było 17 refów) (źródło: backpack.tf) Obecny stan: Edytowano Styczeń 13, 2015 przez Arturro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 I chyba znowu pójdzie w górę bo cena klucza w grze to teraz 2,15€ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Ehh Gaben, czy Cię przypadkiem niepojanopawliło z ceną kluczy? 1.99€ ~ OK, rozumiem. Ale 2.15 to przesada Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 What do ya think 'bout new weapons? Jak dll mnie, ciekawy jest tylko ten Iron Bomber, jako krzyżówka Granatnika z Wyrzutnią Bomb Samoprzylepnych. Panic Attack dobrze wygląda na papierze, ale w praktyce jest bardziej użyteczny niż Strzelba chyba tylko dla Inżyniera. A Quickiebomb Launcher to wyrzutnia dla Stickyspammer'ów. Ale jeśli nei stawiasz pułapek, to jest w sumie dobra. Also, FRICKIN' FLYIN' SPIES EVERYWHERE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Uwaga, bo sensacja, rewelacja, ktoś miał niezły fart w markecie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Budsy umarły, nie sugerujcie nawet że nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Za jakiś czas sprzedanie budów za taką cenę będzie czymś normalnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) Ta, jak klucze już chodzą po 20ref Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Czy jakoś zorganizowanie w to gracie, jeśli nadal gracie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Jak zmarnować tysiąc godzin życia: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się