Swiftone Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Bardzo ładne pracę, szczególnie te kredkami, jednakże niektóre są zle wycieniowane/lub w ogóle. Ale reszta perfekt. Co do twojego biurka - dostałbym oczopląsu pracując przy takim. Aha, co do kredek, używasz nienajgorszych, ale mimo wszytko byłaby duża różnica gdybyś zaczęła używać tych high-endowych, polecam Koh-I-Noor'y ze swojej strony, 60 zł za 24 sztuki ale barwa jest niesamowita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Pytanie nr. 1 Pytanie nr. 2 mazałam nim jak wariatka i jakimś cudem zaczął pisać ...jednak muszę stwierdzić ,że strasznie ten kolor z ciemniał *cool grey 1*..podobno da się to odratować maczając go w alkoholu...tiaa znajdź alkohol w mieszkaniu abstynentów Pytanie nr. 3 tak wiem, własnie o moim problemie z cieniowaniem...nawet regularnie dostaje za to ochrzan od kumpeli z Krakowa i mnie czasami poducza c:. Koh-I-Noor? Własnie zajmują u mnie ostatnie miejsce pod względem jakości ...serdecznie nienawidzę tych kredek (ich inne artykuły papiernicze są O.K dla mnie).. używałam wszystkich chyba możliwych jakie oferują (nie ma to jak przyjaciółka z Czeskich Budziejowic i jej coroczne urodzinowe paczki)... i nic mi nie przypadło do gustu. Oddałam chyba najlepsze "koczinoory" mojej jednej przyjaciółce z nadzieją , że jej przypadną te kredki do gustu.... niestety miliłam się ,ma teraz takie zdanie jak ja ...Jednak czeska kumpela o której wspomniałam nie ma z nimi problemów..Jednak ja tym kredkom mówię wielkie stanowcze nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ty to...Pisakami? Umieram. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 To są specjalne markery ..dlatego taki efekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Oooo. To fajnie. xd Za karę, bo (chyba xd) nie napisałaś wcześniej. W nagrodę dostajesz prezent : Cudowny, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ta ponyfikacja jest cudna, sama chciałabym mieć takie markery. Nie mam jednak pojęcia jak zrobiłaś światło na ciele markerami. To jest dla mnie wielka zagadka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Misza myślę, że po prostu ciemnijszy odcień koloru. powyżej masz zdjęcie i tam widać różne odcienie białego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Wybaczcie ,ale nie rozumiem waszych postów.. Ja nie robie rozjaśnień na pro ..to jest pierwsza warstwa zrobiona tym markerem c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 To skąd te cienie?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 To skąd te cienie?? Magic of promarkers. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Tak magia promarkers 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Ożeż ty, władasz promarkersową ciemną magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Jutro znowu będzie "pajntowa" magia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 No to już się nie mogę doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Również nie mogę się doczekać. Ty tak świetnie w Paincie rysujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Hahaha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Mina żółtego gostka ..mówi jedno "Latający osiołek,...z wadą wzroku.. rozdający muffinki?" Niestety przez jakiś okres, z konkretnego powodu będzie spam z crossoverami ..Neverhood i My little pony 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ależ to jest śliczne. Jak zwykle pięknie wykonane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 To akurat było robione na szybko..byłam ciekawa jak Derpy w towarzystwie tego gostka będzie się prezentowała ...kiedy zdobędę więcej czasu zrobię bardziej starannego pixela ;> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Przedstawiam wam najbardziej puchatego pixela na świecie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Heh... teraz przeszłaś do robienia pixeli w 40 minut? Fajnie się to prezentuje. Jest taki... puchaty i różowy. Mam nadzieję, że będzie więcej tego typu prac. Pozdrowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Łaaa! Chcę się do niej przytulić! Fluffle Puff! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 A juz mi się zdawało że pixelowo wszystko ma takie jakby 'ostre' krawędzie. A tu taka mięciutka różowa kuleczkaaa 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Suuper Może narysuj Hoborg'a z Księżniczkami? Albo Klogg'a z Discordem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 JAK HOBORG TO TYLKO Z KREDENSEM! P.S co do obrazka z Kloggiem i Discordem .. ktoś już mnie dawno wyręczył http://browse.deviantart.com/art/What-a-Pity-260910835 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts