OttonandPooky Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Next.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 uwielbiam Twój styl, jest przesłodki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 Dzięki ...kolejny obrazek ,ale nie jestem z niego zadowolona.... tak szczerze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenti Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Słodziak Aż żałuję, że na bytomskim meecie nie podeszłam męczyć Cię o arta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to będę miała stoisko w I świątecznym z rysowaniem za drobną opłatą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Trzy kolorowe sarenki .... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Następny digital (Frey..nie moja postać) skrzydła z zadu wyrastają ;P Ogólnie kucyczki dość "kluskowate" ale przyjemne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Chciałabym dostać wytłumaczenie słowa "kluskowate" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 takie miękkie, obłe, "puchciate", dające skojarzenia z budową niemowlęcą, jeszcze krępą niewysublimowaną, pozbawiona kobiecości, elastyczności ruchów. Ogolnie jakby wzorowane na małym szczeniaczku masywnego psiaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts