TheIronPony Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) C Edytowano Grudzień 28, 2014 przez TheIronPony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Witaj na forum! Z kąd jesteś? Edytowano Październik 16, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Witam na forum i życzę baaardzo dobrej zabawy z użytkownikami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Gospel powiadasz? Może się dogadamy. Jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Witam cię na forum i życzę miłej zabawy, a na początek otrzymujesz powitalny HUG! No dobra, a teraz pytania: 1. Jaki jest twój stosunek do tańca? 2. Lubisz Pinkie Pie? 3. Jaki jest twój ulubiony kuzyk? 4. Lubisz Discorda? 5. Lubisz muzykę klasyczną? 6. Czy znasz zespół Dragonforce? 7. Jaka jest twoja ulubiona gra? 8. Jakie sa twoje kucykowe personalia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Witaj. Życzę mile spędzonego czasu na forum. 2 pytana ode mnie: 1. W jakie grasz gry? 2. Jak dobrze oceniasz swoje obeznanie z komputerem? Ode mnie to tyle. Pamiętaj, że w razie problemów związanych z komputerem możesz się zwrócić do mnie lub polecanych przeze mnie użytkowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Głównie horrory 1. Nie jest on moją życiową pasją 2. Tak 3. RD 4. Tak 5. Nie słucham, co nie znaczy że jestem do niej negatywnie nastawiony 6. Nie znam 7. Ciężko wskazać konkretny tytuł. Między innymi lubię serię Fallout, Europa Universalis, CitiesXL. Ponadto strategie np. Starcraft 2. 8. Jestem po prostu sobą 1. Odpowiedź wyżej 2. Nieskromnie się przyznam, że bardzo dobrze Miło mi to słyszeć. Liczę na to, że zobaczę niedługo twój własny poradnik:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleRocket Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 motoryzacją, uniwersum Fallouta Już cię lubię Jaką część Fallouta lubisz najbardziej? No i oczywiście witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Witam na forum.Życzę dobrej zabawy. Miałam pomęczyć pytaniami...ale nie chce mi się.Pewnie Mrs.Octavia zrobi to za mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 No witaj Napewno się tutaj odnajdziesz No to pytanie: Masz zwierzaka? Jeśli tak to go krótko opisz, jeśli nie to napisz dlaczego i jakiego chciałbyś mieć. Jeśli chciałbyś grafikę na sygnaturkę to pisz do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Siema! Spoza fandomu między innymi: Daft Punk,..., muzyka z lat 80-tych No i fajnie, ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się