Cygnus Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Ostatnio wydało się, że nadgorliwa milicja mi pokasowała twórczość. Za takie coś powinno się karać samobójstwem. Tak czy siak okazało się, że mam je na swoim PC w domu, postanowiłem więc je zebrać. Nadal wiem, że to nie wszystkie. Zabić to za mało. Oto i one, nie pamiętam kolejności dodawania ich, więc będzie random, czyli to co kuce lubią najbardziej. Przeróbka pierwsza: "Nie ma, nie ma Ciebie"http://www.youtube.com/watch?v=hEqJ6L7YHRk Wolne naszło wkońcu jak ta burza Jak przylezła to na dobre Jedno tylko wciąż mnie wkurza Nie ma nie ma Ciebie Siedzę w domu a pogoda lipna Internety wolno idą Armia stoi mało bitna Braku nudy nie chcą Deszcz i chłód zapanowały wszędzie Okupują doby całe Niechaj słońce w końcu będzie Ja już się nagrałem. Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Czemu jestem jak naćpany Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Czemu jestem jak naćpany Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Wolne naszło wkońcu jak ta burza Jak przylezła to na dobre Jedno tylko wciąż mnie wkurza Nie ma nie ma Ciebie Siedzę w domu a pogoda lipna Internety wolno idą Armia stoi mało bitna Braku nudy nie chcą Deszcz i chłód zapanowały wszędzie Okupują doby całe Niechaj słońce w końcu będzie Ja już się nagrałem. Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Nie ma nie ma Ciebie Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Czemu jestem jak naćpany Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Druga przeróbka: "Poor Unfortunate Soul (of Swan)"http://www.youtube.com/watch?v=k6FhklHc9PY Tak, przyznaję że shitstormy kiedyś brałem I wszczynałem jakby były fraszką mi! Od niedawna twierdzę że To nie dotyczy mnie Chcę bardzo i cholernie zmienić się! O, tak! Bo pewnego razu na myśl przyszedł pomysł Że to że mnie tu nie lubią - wina ma! I przestałem robić to O co oskarżają I liczyłem na to że to zmieni się! Naiwne... Bo shitstormy to zło! I ból, i płacz Jeden chciałby coś osiągnąć Drugi swoje zdanie ma Discord działa? I pa pa. Och jakże podłe jest to Że ja, ja sam Czasem by pokazać błędy Czasem dla radości swej Postowałem liter jad. Raz czy drugi coś nie tak Wszystko poszło jak na wspak Jasne że trzaskałem drzwiami byle wyjść! Choć już ludzie hejcą mnie Ja jestem inny,nie wiń mnie! Kto nie wierzy ten głupi jest! .::DIALOG::. Nie liczę nawet razów ile reszta Osądzała tylko po tym co w SB! Przecież Cyg to tylko to Co się napostowało I cholera, nic ponad to czym jest tekst! Daj spokój! Nie licz na wrażenie przebaczenia Zapomnienia że to tylko cząstka mnie! Po co starać zmieniać się Przecież każdy lepiej wie A to że dusza krwawi, co mnie to Zatkaj się! Podły byłem wszak ja Dobrze wiem, bardzo chcę Raz a dobrze to naprawić Lecz jak zwykle nie wiem jak I pomocy - niby skąd? Bo przecież ja wprowadzić chcę Złość i chaos I gdy wchodzę, głos zabieram, ludzie myślą "Ach, to on! Nic ważnego, ino butthurt, wystaw dłoń by gadał doń!" Teraz (wreszcie, kończę żal). Najlepiej byłoby Bym odszedł, nie wrócił nigdy! Cygnus nos scimus Że to twoja kolejna pieśń! Conclude, Cyg, nostrum Cygnus iacentem Tyś co pisał jest! Trzecia przeróbka: "Programistyka"http://www.youtube.com/watch?v=IzCzOheOB1A Mamy forum w palcu małym, czasem sb wyłączamy, programistyka... C++, Intertnety, inne jeszcze durne bzdety, programistyka... Beta wersja, konwersja, BSoD i depresja, programistyka... Tak czy siak, co zrobicie chwilę potem poprawicie, programistyka... Czwarta przeróbka: "Walking In The Air"http://www.youtube.com/watch?v=K1qms9N6gDs Bo robię to co chcę I zwiedzam sobie cały kraj Po drodze mijam wsie, po prostu istny raj. Kupiłem colę light Za rogiem w sklepie,we wsi, tu Wypiłem to raz dwa, wspaniałe jako miód. Zachwyciłem się Tym smakiem coli w puszce mej Dlaczego więc aż tak? Nie piłem dawno jej Tyle mieć, szczęscia raz Nie miał jeszcze nikt Chciałbym smak czuć już raz na zawsze; znikł! Więc patrzę w portfel mój Nie mam więcej kasy, ach! Co robić nie wiem sam, odpowiedź znajdę w snach. Śniło się, puszek sto No i kasy w bród Wszystko to, dlatego że, był wokół lód! Więc zrobię to co chcę Pozwiedzam sobie cały kraj Do domu wrócę wnet, gdzie czeka istny raj. Więc zrobię to co chcę Zrobię to co chcę Brakuje mi jeszcze kilku przeróbek, postaram się je poszukać i tu dodać. Jeśli ich nie ma - cóż, będę wściekły. ~Cyg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 (edytowany) Tak, oto przeróbka satyryczno - komediowa aprobowana przez Zegarmistrza. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Jak zwykle podkład jak i słowa znajdują się w spoilerze. Miłego słuchania! http://www.youtube.com/watch?v=l8lExqaPvSs TEMAT FORUM Drogi brony, droga pegasis i reszta Jeśli pierwszy raz wejdziecie tu się szwędać Spieszę się już was powitać Tą piosenką was uraczyć By zdziwienie mogło na twarzach zawitać NA NA NANANA NA By zdziwienie mogło na twarzach zawitać Na tym forum różni ludzie przebywają Ci userzy swe fetysze posiadają Ja po krótce je omówię By nie było niedomówień, No a potem też że “oni bany mają” NA NA NANANA NA No a potem też że “oni bany mają” Na początek ci najniżej położeni Szarzy ludzie sprzedający się zieleni Tej szarości jest tu zgraja Co rusz wybucha tu chaja Elementów wywrotowych jest tu pleni NA NA NANANA NA Elementów wywrotowych jest tu pleni Troszkę wyżej położeni GMowie O ich “życiu” tutaj każdy niech się dowie Nie widzieli słońca wcale Żyją w swoim karnawale Tak jak ci co mają autyzm co się zowie NA NA NANANA NA Tak jak ci co mają autyzm co się zowie Piętro wyżej męski róż obowiązuje Awatarów innych kucy prezentuje Aspiracje są niewielkie Co innego jest tu perkiem Szary nick na SB się nie pokazuje NA NA NANANA NA Szary nick na SB się nie pokazuje Proszę państwa, to coś wyżej niż magenta Przedstawiam wam ludzie pozycję regenta Zawsze drugi, smutny bardzo Zwierzchnikami wiecznie gardzą Chce być wyżej, taki wielki wiercipięta NA NA NANANA NA Chce być wyżej, taki wielki wiercipięta Teraz ci co za nic mają swe kolorki To regenci pracują na obiboczki Biesy, diabły to wcielone Choć nie-biescy są w kolorze Pracą nie splamione są ich święte rączki NA NA NANANA NA Pracą nie splamione są ich święte rączki Jeszcze wyżej na podeście stoi kara Boża chyba bo nie inna, to na pewno Są zieloni, trochę dziwni Nowych banów ciągle chciwi Jeśli chcesz być jednym z nich to zostań mendą NA NA NANANA NA Jeśli chcesz być jednym z nich to zostań mendą A na szczycie stoją jak te dwa filary Jeden od początku forum drugi mały Wielki Awatar Celestii Rządzi forum w swojej gestii No a Arjen nie bo wciąż jest zbanowany NA NA NANANA NA No a Arjen nie bo wciąż jest zbanowany A na koniec powiem trochę w tajemnicy Że ci co ich wymieniłem to nie wszyscy Jak te żydy co to zawsze Stoją za władzą realną Techmurzyny rządzą na tym forum wszystkim NA NA NANANA NA Techmurzyny rządzą na tym forum wszystkim Oto przegląd jest większości tego forum Ja natomiast szczerze nie mówiąc nikomu Powiem wszystkim dookoła Że najwyższa na to pora Bym ulotnił się przed gniewem już do domu NA NA NANANA NA Bym ulotnił się przed gniewem już do domu Edytowano Styczeń 14, 2014 przez Cygnus 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Piękne Aprobuję bezwzględnie, chociaż szkoda, że nie udało się utrzymać formy oryginału i dociąć komuś w ostatniej zwrotce. Ale i tak jest świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Owszem, wyraziłem zainteresowanie tym dziełem na SB. A teraz widząc je uważam, że to jeden z moich lepszych celów zainteresowań xD Utwór co prawda ma kilka potknięć no i brakuje tej zabójczej puenty, ale mimo to jest wyśmienity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 16, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2014 Miło mi to słyszeć. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Kolejna przeróbka, ot bo ja. https://www.youtube.com/watch?v=eI3dFEVCCBw "CORAZ BLIŻEJ SESJA" Coraz bliżej sesja Coraz bliżej sesja Coraz bliżej sesja Coraz bliżej sesja Coraz bliżej sesja Coraz bliżej sesja Coraz bliżej sesja CORAZ BLIŻEJ NAAAS na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na Ja też mam nadzieję że pokonam sesję. Cały świat się nagle zmienia Studenty poświęcają czas Dookoła ode skryptów biało jest I w studenckich oczach lśni cierpienia blaaask! W sesyjne dni prawdziwa jest tortury woń Dzielimy ją wśród braci pośród nas W sesyjne dni zatrzymaj się i w ściągi patrz Największy dar ukryty na nich masz! Już czas Indeks dać Żeby zaliczenie gość mógł wpisaaać~ Tururururu, to idzie sesja Tururururu, radość przeklęta Full paniki między nami Nikt nie przygotował się Światła marzeń niech rozświetlą mózgi nam Byśmy choćby trójkę mieli na ten roook! W sesyjne dni prawdziwa jest tortury woń Dzielimy ją wśród braci pośród nas W sesyjne dni zatrzymaj się i w ściągi patrz Największy dar ukryty na nich maaasz! na na na na na na na na na na na na na na na na na na Co najlepsze zawsze kończy się Ja też mam nadzieję że pokonam sesję. Już czas Cały świat Wie że sesja już tu jeeest~ Już czas Wokół nas Biała ściąga krąży wokół nas Już czas Wokół nas Info płynie, płynie z rąk do rąk Już czas Cały świat Oddaj pracę i możesz iiiść! W sesyjne dni prawdziwa jest tortury woń Dzielimy ją wśród braci pośród nas W sesyjne dni zatrzymaj się i w ściągi patrz Największy dar ukryty na nich maaasz! na na na na na na na na na na na na na na na na na na Co najlepsze zawsze kończy się Ja też mam nadzieję że pokonam sesję. Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Cygnus 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Otwarto na prośbę autora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 17, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) Po przerwie dłuższej coś kucowego przerobionego na falloutowe kuce. https://www.youtube.com/watch?v=kESi3hksPg0 BALLAD OF THE APOCALYPTIC EMPIRE Megaczary tu i tamWszędzie tylko śmierć, zniszczenieTylko nie tu u nasDziś być w Stajni to marzenieMy przeżyjemy byWkrótce zmienić mroczne dniI napisać nowy rozdział naszej historiiMamy tu prowiant stałyKilka rodzajów drinków teeeż!Jeśli chcesz wyjść na powierzchnięTo po powrocie swe promieniowanie zmierz!Bo my przeżyjemy byWkrótce zmienić mroczne dniI napisać nowy rozdział naszej historiiKiedy alarmów rozbrzmiał głosTylko niektórzy przyszli, aaaCałej reszcie wylazł włooosGdy dotarła radiacjaaaA my przeżyliśmy byWkrótce zmienić mroczne dniI napisać nowy rozdział naszej historii Edytowano Lipiec 17, 2015 przez Cygim Łabędziowitz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się