Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Pochodzę z Łodzi i tutaj studiuję, tak więc nie mam 10 lat Od małego lubiłam kucyki, dlatego rozpoczęłam z nimi przygodę w całości- podejmując jazdę konną Wolne chwile przeznaczam na rysunek, malarstwo i robienie biżuterii. To trochę więcej niż hobby ponieważ udaje mi się czerpać z tego dochody, tak więc działalność w pełni profesjonalna Chętnie wymienię się doświadczeniami z osobami które maja wprawę w rzeczach plastycznych. Nie lubię mangi i anime, jakoś do mnie nie przemawia, zdecydowanie kładę nacisk na realistyczność. Edytowano Październik 20, 2013 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Welcome in hell.... A teraz kilka pytań: 1. Jak myślisz - ile tutaj wytrzymasz? 2. Ulubiony kucyk? 3. Ulubione danie? 4. Widzisz jakąś różnicę pomiędzy "R" a "P"? 5. Ulubiony zespół/y/wykonawca/y? Ulubiony gatunek muzyki? 6. Jak myślisz - polubisz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 1- nie wiem, z założenia mam w planach jak najdłużej. Chcąc krótko nie fatygowałabym się w zakładanie konta. 2- nie przywiązuję wielkiej uwagi do kucyków - kucyk to kucyk. Jeśli chodzi o najnowsza serię to zdecydowanie Rarity, ale jeśli miałabym porównywać dokładnie jakieś postacie drugoplanowe itp to nie chcę zabierać głosu. 3- mullermilk kokosowo pistacjowy nie jest daniem... szkoda, gdyby dało się to pożywnie jeść na obiad byłoby najlepsze 4- tak- kreseczkę. A Ty nie widzisz? 5- wszelkiego rodzaju psychodeliki. 6- nie mam najlepszych przeczuć, ale obym się myliła. Kruczek - my juz się mieliśmy okazję zapoznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Kruczek - my juz się mieliśmy okazję zapoznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Pisaliśmy rano wiadomości prywatne jako, że byłeś pierwsza poznaną tu osobą Edytowano Październik 20, 2013 przez Metka04 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Pisaliśmy rano wiadomości prywatne jako, że byłeś pierwsza poznaną tu osobą Wiem, smucę się bo nie pozwoliłaś mi wejść z tobą do wanny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Wiem, smucę się bo nie pozwoliłaś mi wejść z tobą do wanny. bo jesteś niepełnoletni, miałabym przez to nieprzyjemności Poza tym - cóż to za niestosowność składać damie takie propozycje?! a magia komplementów, kwiaty, czekoladki i inne bajery - tez coś... niedorzeczność! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 bo jesteś niepełnoletni, miałabym przez to nieprzyjemności Poza tym - cóż to za niestosowność składać damie takie propozycje?! a magia komplementów, kwiaty, czekoladki i inne bajery - tez coś... niedorzeczność! Jakie czekoladki i magia komplementów? Nie powiedziałem co byśmy w tej wannie robili, podoba mi się twój tok myślenia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Ty masz 10 lat, on 15, a już na siebie lecicie? A tak poza tym to witam. ja mam 10 lat? no kontynuuj. "Leci" to dzieciom z buzi. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Ty masz 10 lat, on 15, a już na siebie lecicie? What's wrong with you? Nie mam 10 latnie mam 10 latnie mam 10 lat Edytowano Październik 20, 2013 przez Kruczek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Łap na początek i :3 Lubisz rysie, kapibary i śmilaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Łap na początek i :3 Lubisz rysie, kapibary i śmilaczki? nie wiem, nie jadłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Witaj. 3 pytanka: 1. W jakie gry grasz? 2. Umiesz grać w szachy? 3. Jak oceniasz swoje obeznanie z komputerem? Tyle ode mnie, życzę mile spędzonego czasu na forum i sprawnego komputera:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 Witaj. 3 pytanka: 1. W jakie gry grasz? 2. Umiesz grać w szachy? 3. Jak oceniasz swoje obeznanie z komputerem? Tyle ode mnie, życzę mile spędzonego czasu na forum i sprawnego komputera:) 1- nie lubię gier 2- jako dziecko tak, obecnie bym się nie podjęła. Tzn znam ruchy figur jeśli o to chodzi. 3- w porządku, dogadujemy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 yy, pochwalony.~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Witam cię na forum...przepraszam,że tak późno witam,ale... Widzę,że jesteś z Łodzi.Coś ostatnio dużo tu (nas),łodzian...(kiedy ja byłam na forum nowa to było zaledwie 3 aktywnych łodzian,więc...).Pomęczyłabym cię pytaniami,ale jestem zbyt leniwa...i muszę się szykować do gimbazy na 7:30... Pytania: 1.Ulubione miasto Polski? 2.Co wolisz:Amerykę,Anglię czy Japonię? 3.Co sądzisz o Derpy Hooves(Ditzy Doo)? Edytowano Październik 22, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 1- Łódź oczywiście bo znam najlepiej Wisełka jest jeszcze śliczna. 2- Pod względem kulturowym Anglię, ale dokladnie nie chcę się wypowiadać bo w żadnym nie byłam. 3- Nie wiem kto to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Wiem, smucę się bo nie pozwoliłaś mi wejść z tobą do wanny. Zginiesz... Jak to dobrze poczytać sobie stare wątki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się