pepeh Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) Siema. Mam na imię Rafał mam lat 20 mieszkam w Zduńskiej Woli około 45-50 km od Łodzi w której się urodziłem i spędziłem pierwsze 8 lat życia.Co lubię? Słuchać muzyki,gdyby się dało słuchać muzyki przez sen to bym słuchał 24/7 lubię sobie też oczywiście pograć.Pierwsze zetknięcie z MLP miałem 28 grudnia 2011 czyt, stalincwhc uploadnął zwiastun chociaż sam serial zacząłem oglądać znacznie później przyjąłem sobie datę październik 2012 (2 sezon w PL) . Jak ktoś ma jakieś pytania to proszę śmiało. Edytowano Listopad 3, 2013 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) Wiesz co to interpunkcja? Edytowano Listopad 3, 2013 przez Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) Między klawiszem [m] a [.] masz jeszcze jeden, taki fajny [,]. Klawisz ten czuje się smutny, że z niego nie korzystasz. Wstydź się pan. A poza tym witaj. Edytowano Listopad 3, 2013 przez Gandzia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Pochwalony~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Welcome to the He... oh, wait. Już od ponad pół roku na forum (dłużej, niż ja ). No ale i tak witaj . Zduńska Wola powiadasz? No to jesteśmy z jednego województwa ^^. Ode mnie kilka pytań: 1. Czego lubisz najbardziej słuchać? 2. Ulubiony film (poza MLP ) 3. Ulubione jedzenie? 4. Studiujesz/Pracujesz? 5. Zgaduję, że ulubiony kucyk to Fluttershy. Czemu taki wybór? 6. Lubisz Sweetie Belle? :3 7. Ulubiony odcinek MLP:FiM? 7 to szczęśliwa liczba wg Chińczyków, więc tu kończę. Nigdzie nie odsyłam, bo już obyty ^^. Jeśli do tego czasu dobrze się bawisz, to nie poprzestawaj . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Jakby ci wypadł klawisz to masz tutaj, skopiuj sobie: , Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Czego lubisz najbardziej słuchać? rock/metal oczywiście nie mam na myśli jakiegoś bardzo cięszkiego metalu. Ulubiony film Hmm trylogia władcy pierścieni,killer.Jeśli chodzi o gatunek to raczej komedie Ulubione jedzenie? Schabowy oczywiście. Studiujesz/Pracujesz? Zaoczne liceum,pracy jak na razie nie mam. Zgaduję, że ulubiony kucyk to Fluttershy. Czemu taki wybór? Szczerze jestem prawie w 100% jak ona po za dokarmianiem zwierząt,ale bardzo lubię zwierzęta chociaż nie mogę mieć w domu. Lubisz Sweetie Belle? Całe CMC o ile zadowala Cię ta odpowiedź. Ulubiony odcinek MLP:FiM? Samotna imprezka,chociaż trudno wybrać bo każdy jest odcinek jest świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 (edytowany) Hej! ^^ Łap na początek i :3 Lubisz rysie? ^^ Edytowano Listopad 3, 2013 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 yo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się