Gość Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Gdybys dostal wybor jak w Matrixie co do pigulki, ktora bys wybral? Przypominam: czerwona - poznanie prawdy, wyjscie z matrixa; niebieska - zycie w "oszukanym swiecie" Link do komentarza
Geralt of Poland Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Ciekawe co by się stało, gdybym wziął obie naraz? 1 Link do komentarza
Zucharski Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Ciekawe co by się stało, gdybym wziął obie naraz? Zwymiotowałbyś na fioletowo Chyba czerwoną bym wziął. Zresztą, można powiedzieć, że dzisiaj też mamy niejako taki wybór... Można powiedzieć, że od lat ludzie jadą na niebieskich tabletkach. Może się to zmieni. Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Odpowiem tak: teraz mówię, że wziąłbym czerwoną, ale gdyby taki wybór był naprawdę to nie mam pojęcia, co by się stało. Z pewnością wiele by zależało od humoru, ale... nie wiem. Przynajmniej szczerze Link do komentarza
Moon Slash Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Nie wziął bym wcale. Podejrzane pigułki, murzyn z dziwnym uśmiechem... Wole nie ryzykować. 3 Link do komentarza
Raxoanox Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Nie wziął bym wcale. Podejrzane pigułki, murzyn z dziwnym uśmiechem... Wole nie ryzykować. Hah, dobre. Ja bym wziął czerwoną prawda jest ważna. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Zdecydowanie wziąłbym niebieską. Czasami lepiej żyć w niewiedzy. Poza ty po co mi poznać prawdę, której prawdopodobnie bym za nic w świecie nie pojął? Link do komentarza
Gość Skurwysyn Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Wziąłbym niebieską... Link do komentarza
Mnemonik Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 (edytowany) Długo bym się zastanawiał nad różnymi nieznanymi ewentualnościami, ale ostatecznie byłaby to czerwona. Edytowano Marzec 12, 2014 przez MnemonikTM Link do komentarza
Churchille Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Niebieska, ale podprowadziłabym czerwoną i schowała do kieszeni. Link do komentarza
kamilas Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Gdybym nie wiedział, jak wygląda świat rzeczywisty, z ciekawości wziąłbym czerwoną. Ale po obejrzeniu trylogii, widząc walki z robotami i trudności w przetrwaniu, paskudne jedzenie itd., to jednak wolę niebieską Link do komentarza
Recommended Posts