Vanadiss Napisano Sierpień 26, 2011 Share Napisano Sierpień 26, 2011 a więc tutaj trochę porozmawiamy o Końskiej DJ-ce, która aż mnie zszokowała dopasowaniem ruchów głowy do muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 Fajne ma okulary :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 27, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2011 jedne z lepszych. I tak biję na głowę wszystkie muzykalne kuce (no może z wyjątkiem Octavii.) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RlCS1nPmSbw Tutaj jeden z jej całkowicie oryginalnych kawałków, oraz nowy film do wyborów Miss Ponyville ^^ ~~~~ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oozjY9VYJ_0 przeniosłem z tematu o Octavi bo mimo wszystko to filmik o Vinyl jest ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 27, 2011 Share Napisano Sierpień 27, 2011 White wiem że lubisz Vinyl ale pamiętaj... ODDYCHAJ ^^ no problem bro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Sierpień 27, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2011 Oddycham i w cały czas słucham, oglądam, podziwiam grację, szukam większej ilości filmów i Porównuję ją do Octavii PODOBNO współpraca Vinyl, Octavii i Lyry. IT ŁOS OSSOM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 taaa często robię podobnie ^^ no prawie.... mieszkanie w wieżowcu ma jednak pewne wady... ale od czasu do czasu przypomnienie sobie ile fabryka dała mocy w mój sprzęt jest przyjemne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 5, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2011 nie rozumiem do końca ostatniego. Ale i tak dobra robota za chęć szukania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 6, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2011 Mam Sygnaturę na LoL.PL!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 7, 2011 Share Napisano Wrzesień 7, 2011 hmmm czy tylko ja bym chciał mieć takiego pluszaka teraz (ale i tak NMM>Luna>Twi>Trixie>Oct)? ;d idealnie by pasował na mój monitor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 7, 2011 Share Napisano Wrzesień 7, 2011 Ja jak już, to cała kolekcja HWHAI ME CAN'T HOLD ALL PONIEZ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Wrzesień 8, 2011 Share Napisano Wrzesień 8, 2011 Szacun dla wykonawcy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 8, 2011 Share Napisano Wrzesień 8, 2011 to my też musimy coś takiego zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 8, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2011 No problem, zrobię wszystko dla Mojego drugiego main-kucycka :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karti200 Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 JESTEM ZA!! Szkoda że moja ulubiona "di że jka" nie jest prawdziwa :( http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tzhfyUKwfF8&feature=share Ale i tak nadal uwielbiam ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 20, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Kolejny fan Vinyl - może jednak zostać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karti200 Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Kolejny fan Vinyl - może jednak zostać... A jest jakieś prawo które zabrania mi być fanem D:? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 A jest jakieś prawo które zabrania mi być fanem D:? jak widać RW robi selekcje xD spoko NMM i Discord są dla wszystkich ;p Mylisz się... Jak na razie byłem jedynym (Chyba) fanem Vinyl Scratch. Wszyscy rzucili się na Octavię... I HAVE IDEA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karti200 Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Jaki jest wynik moich nudów w domu gdy nawet wowa nie chce się włączyć?? TO Mylisz się... Jak na razie byłem jedynym (Chyba) fanem Vinyl Scratch. Wszyscy rzucili się na Octavię... I HAVE IDEA NIE JESTEŚ SAM ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karti200 Napisano Wrzesień 21, 2011 Share Napisano Wrzesień 21, 2011 Jednak widać że chyba posty z DJ P0N-3 bedą usunięte d: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 21, 2011 Share Napisano Wrzesień 21, 2011 Czemu? Czy ja o czymś nie wiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karti200 Napisano Wrzesień 21, 2011 Share Napisano Wrzesień 21, 2011 Bo mało kto tu pisze D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 21, 2011 Share Napisano Wrzesień 21, 2011 Zacznij konkretny temat i będzie tu głośno Pokazujesz się, jako fan Vinyl - więc udowodnij! Ja czekam z niecierpliwością na temat, który przykuje moją uwagę! A wiem, że wszyscy na tym forum to potrafią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 21, 2011 Share Napisano Wrzesień 21, 2011 umc umc umc !!! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=7_5QNXskDdc&feature=player_embedded human vinyl 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 21, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2011 No nareszcie dobrze robiona zmiana kuca w człowieka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karti200 Napisano Wrzesień 21, 2011 Share Napisano Wrzesień 21, 2011 No nareszcie dobrze robiona zmiana kuca w człowieka ^^ Masz dużo racji znaczy tam slugboxHF też próbował/próbowała ( a bo ja wiem czy to on czy ona ) tylko że on/ona robi je troche na... eee... takie... jak by.. nie będe gadał.. niektóży raczej wiedzą o co mi chodzi.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts