Kruczek Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Do czwartego sezonu już niedaleko, ale dlaczego by nie powysnuwać szalonych teorii spiskowych na temat tego jak to Trixie wróci z pełną siłą aby przejąć Equestrię? Zapraszam do dyskusji, wszelakich spojlerów i przypuszczeń na ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Mało słyszałam na temat że Trixie mści się po raz drugi. Ale na pewno byłby to super odcinek, a zwłaszcza gdyby wygrała :YhZzy: Od niektórych słyszałam, że Trixie stanie się najlepszą przyjaciółką Fluttershy, w co szczerze wątpię. Zaś od innych słyszałam że zemści się nie tylko na Twilight, ale na Celesti. Niestety żadne z przepuszczeń nie zostało jeszcze potwierdzone. Chciała bym chociaż widzieć Trixie w 4 sezonie, bo co to za sezon bez wszechpotężnej ? Edytowano Listopad 9, 2013 przez Cassidy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 [offtop] Cassidy pisanie kolorem jest zarezerwowane dla ekipy[/offtop] co do tematu... myślę, że Trixie pojawi się w czwartym sezonie ponieważ szkoda by było, żeby tak barwna postać jak ona została po prostu zapomniana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) [offtop] Cassidy pisanie kolorem jest zarezerwowane dla ekipy[/offtop] co do tematu... myślę, że Trixie pojawi się w czwartym sezonie ponieważ szkoda by było, żeby tak barwna postać jak ona została po prostu zapomniana [offtop] Wiem, przepraszam, poprawiłam. [/offtop] Co do trixie zgadzam się z tobą gdyby nie ona to Twilight nie miała by rywala, a kucyki nie miały by chwalipięty. Tak samo Snips i Snails nie mieli by co robić, a tak to chociaż służą Trixie. Edytowano Listopad 9, 2013 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Sądzę, że Trixie pojawi się w jakimś odcinku sezonu czwartego, a jak nie to przynajmniej zostanie wspomniana, bo wtedy po prostu zniknęła bez wyjaśnienia, może powróci z zemstą lub po prostu by zamieszkać w Ponyville, nie wiem ale każdy pomysł jest dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Oh, przemiło by było ujrzeć Trixie po raz kolejny. Moim zdaniem, to zbyt ciekawa postać by miała się nie pojawić ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 bo wtedy po prostu zniknęła bez wyjaśnienia, A właśnie.. gdzie wtedy podziewała się Trixie?... bo była tylko w jednym odcinku, a przecież się pogodziły. A jej potem nie było.. Chciała bym ujrzeć Trixie jako delikatną klacz, która fałszywie zaprzyjaźnia się z mane 6. a potem zemsta, i zamieni siebie i Snipsa i Snailsa w.. coś strasznego... chwila.. to się stało w Equestria Girls tylko że z Sunset Shimmer... no to nie wiem w co w takim razie Trixie może się zamienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Według mnie Trixie Wielka i potężna Trixie, mogłaby wrócić. Gdyby tylko tak poszło po mojej myśli. Zakładając, iż spoilery na temat odcinku z siostrami Pie są prawdziwe są trzy możliwości A)Trixie przyjeżdża razem z nimi(o ile zakładamy, że wróciłą na farmę kamieni), udaje miłą, a potem zdobywa (znów) amulet alicorna i przejmuje władzę nad Equestrią.(WEE) B)Wielka i potężna, przybywa do Ponyvill i staje się dobra. (Buuu) C) Najzdolniejszy jednorożec w ogóle, nie pojawia się w czwartym sezonie.(Buuu x2) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Myślę, że żle było by tak zapomnieć Trixie w kolejnym sezonie. Fajnie by było gdyby się pojawiła i została księżniczą .(sory moja fantazja) Ale niech chociaż ją w jednym odcinku wstwią, to to już coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 hm o ile wiem Trixie w 2 sezonie mlp się nie pojawiła ona pojawia się dosyć nie parzyście jak narazie bo mamy jej występ w sezonie 1 (jej debiut) i 3 (w stylu wielkiego Lorda Sithów można by powiedzeć, sory takie mam skojarzenie tej potyczki Anakin VS Obi Wan Kenobi) więc jest spora szansa ze Trixie w 4 sezonie nie uświadczymy ale jeśli już tak się nie stanie to chciałbym, by z były przjaciólkami, albo nawet okazało się, że jest "zaginioną" siostrą (widziałem to w jedym fan comicu), bo powiem szczerze, że aż do końcówki Magic Duel byłem Antytrixterem, ale ta scena kiedy przeprasza za całe zło jakie wyrządziła i jeszcze tak jakby pomoc przy pokazie dla gości ze Stable Arabii, zmeniły moje myślenie o niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Tak swoją drogą, może Trixie w czwartym sezonie, to jednak nienajlepszy pomysł? Dla nas byłaby to radocha, jednak pomyślmy, jak zostałaby przyjęta w Ponyvill. Z drugiej strony, byłby to niezły temat na odcinek o tolerancji... no to teraz mam zagwozdkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts