Kruczek Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Wszelkie uwagi, obelgi, pomówienia, skargi ale również pochwały delikatnie łechoczące moje ego mile widziane. Wszystkie zarzuty i pochwały tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Najgorszy avatar ever, nawet nie wie, w czym mieszka postać, którą się zajmuje. Jesteś u Tarretha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 Nie ja wymyślałem nazwę działu, Syrenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 To tym gorzej, avatar, który nawet nie zainteresował się nazwą swojego działu! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 To tym gorzej, avatar, który nawet nie zainteresował się nazwą swojego działu! Dobrze, to nie przedszkole żeby zrzucać winę, masz rację powinienem się tym zainteresować i postaram się to niedługo załatwić. Ach i pytanie : Jaka nazwa działu wydaje Ci się najodpowiedniejsza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Jaka nazwa działu wydaje Ci się najodpowiedniejsza? Według mnie, dom Trixie jest spk i może zostać, ale przecież moje zdanie sie nie liczy Edytowano Listopad 8, 2013 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 ale przecież moje zdanie sie nie liczy Prawda Ale avatara będącego avatarem Trixie przez (jak dotychczas) chyba 2 dni oceniam: , czyli może być. Zgłaszam się na stanowisko pachołka LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Dla mnie nazwa jest w porządku, nie mam pojęcia gdzie mieszka Trixie. Może "Scena Trixie" ()? Czy tam, ten powóz jakim objeżdżała Equestrię i prezentowała swoje występy... no, coś w ten deseń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 "Cygańska Buda Trixie"? Dom nie musi koniecznie oznaczać budowli, tylko dowolne miejsce zamieszkania, w którym czjemy się dobrze i bezpiecznie. Wychodzi z tego, że ta nazwa nie musi być zła i może zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Przyczepa Trixie jak dla mnie nadawało by się najbardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Zdecydujcie się na coś, nie wiem - otwórzcie ankietę i zobaczę wyniki. wtedy zmienię nazwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Mi się na razie podobał najbardziej pomysł ,,Scena Trixie" może i zamieszkiwała przyczepę ale WWT musi mieć scenę całą dla siebie Edytowano Listopad 9, 2013 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Mi się na razie podobał najbardziej pomysł ,,Scena Trixie" może i zamieszkiwała przyczepę ale WWT musi mieć scenę całą dla siebie A to moja uwaga , czy Trixie nie powinna pisać raczej tym kolorem :Wszechmocna TRIXIE! A po za tym mogła bym być jednym z pachołków, i pomóc naszemu kłamczuchowi rozwinąć trochę ten dział. By stał się on tak fajny jak dział Twilight, albo nawet lepszy, gdyby był lepszy było by super Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem nazwę tego tematu. Od takich postów masz TEN temat \/http://mlppolska.pl/watek/8028-sugestie-pomys%C5%82y-od-tych-idiotycznych-po-genialne/ Edytowano Listopad 9, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem nazwę tego tematu. Od takich postów masz TEN temat \/http://mlppolska.pl/watek/8028-sugestie-pomys%C5%82y-od-tych-idiotycznych-po-genialne/ Jeju, pomyliłam tematy.. już edytuje post. przepraszam teraz za off top. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts