Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Lecę bo chcę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 marzyciel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Wkurzona do granic klacz, mająca problem z oczami. (Bo widzi świat w różowych barwach.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Tango jeden zgłoś się! Zgłoś się do ch*****! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Przestań tak machać tą kamerą, trzymaj ją prosto, bo zaraz coś cie trafi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Co ty wiesz o hard rocku? Co? No co? Grałeś ciężki metal i myślisz, że jesteś lepszy? Pokażę ci gnoju! (Tylko gdzie są moje palce urwa mać!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 kużwa lecę po naboje bo mi magazynek ożywa!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 This is mine! MINE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) riders on the sky Spoiler Edytowano Maj 8, 2016 przez labarou85 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mnie świetlny wąż do oka włazi fuj! trzymaj tę kamerę prosto!! Bo węża widzę!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (Długi monolog)... A potem zapanuję nad całym światem! (PS @labarou85 repka z Johnnego Casha ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 no zrób się wreszcie ręko głupia!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 To jak młodzi? Lecim na Szczecin? Ja prowadzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) strasznie ciężka ta zbroja, tak łatwo to nie polecim, chyba raczej pójdziem. Edytowano Maj 9, 2016 przez labarou85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Ale panie władzo. Ja nie przekroczyłam prędkości! To był tamten gnojek!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 jeszcze dzień wyjdę stąd, rzucę bagnet, rzucę broń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 A ja jaram. Będę cool. Palę i dobrze mam pod czachą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Jesteś sterem, białym żołnierzem Nosisz spodnie, więc walcz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 nosz ja pierniczę znów gwoździe mi rozsypali przed domem i oponę mam przebitą!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 jaram cygaro za kanapą, chowam się przed mamą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 spadać gnojki ja tu rządzę!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 radia to ja słucham w pogodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 ŻE ILEEE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 jasna ch****a wszędzie zergi, s****am stąd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) ja tylko czekam aż się ktoś przyczepi do innej rzeczy niż cygaro temat : Denerwuje mnie widok z za mojego avka Edytowano Maj 9, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się