Dabrowski Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Książki!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 A tak stoję, jak mnie malują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 pucu pucu ta szyba będzie błyszczeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 potężna i zaspana twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Fryzjer - mój wróg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 lotniskowcu missouri strzeż się!, nadlatuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Hej przystojniaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Hej przystojniaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 Nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Biiip, cel namierzony, biiip, rozpoczynam sekwencję anihilacji...biip. potrzebne potwierdzenie, biiip, błędne hasło, biiip, wprowadź adres e-mail, na który ma być wysłane nowe hasło, biiip. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Oszustwem dostał się do lotnictwa, został kamikaze. Czy jest piękniejsza nagroda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Tyle fragów i wszystkie dla mnie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Ten z avka Gryfeła mnie zestrzelił! Ja mu jeszcze pokażę! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Paszport? Jest. Paliwo? Jest. Smary i oleje? Są. Teraz podbić świat i wrzucić na Fc, aby inni zzielenieli z zazdrości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 ,,ZABIJE CIĘ TY MRÓWKO I NIE WAŻ SIĘ ZMIENIAĆ POŁOŻENIA" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Ten świat jest taki piękny... ale żeby zobaczyć to piękno, trzeba zamknąć oczy, aby dusza mogła je ujrzeć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Uwaga! Nadchodzę! I nie widzę pod nogi! Jak kogoś zmiażdżę, to tylko umyślnie, bo mi się nie usunął z drogi! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 O kurde, zapomniałem o urodzinach żony! Mam 58 minut i 13 sekund żeby kupić jej prezent i wrócić z nim do domu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 Dobra. Rolę w następnym filmie sci-fi mam zapewnioną. To nie to, że mogę zniszczyć całe studio, ani wszystkich pozabijać. Po prostu postawię na urok osobisty i promieniowanie cieplne (atomowe), pochodzące z mojej radości. To klucz do sukcesu i kilka ciężkich karabinów maszynowych. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 ...albo po prostu wparuję tam niczym Rambonegger a moją ręczną armatą, a reżyser oczarowany moim wejściem C4 będzie mnie sam na kolanach błagał. Oczywiście łaskawie się zgodzę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Zostań lotnikiem mówili. Będziesz miał spoko życie mówili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Wiesz, że ślinię się, jak mam ciebie na oku? Co? Grrrr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Czy nie mogli zrobić tej broni nieco lżejszej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 Zawsze pozytywnie. Co z tego, że zestrzelony przez swoich? Co z tego, że spadam? Nawet na cmentarzu szukam pozytywów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 (edytowany) W sumie znalezienie się na cmentarzu to poniekąd mój cel w życiu więc... For the Emperor! Edytowano Wrzesień 22, 2016 przez Skoniu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się