Rory Mercury Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 no serio?? A powiedzieli mi że jak powiem sezamie otwórz się to będę mieć ręce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 garotą mnie nie zaskoczysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 ja za raz wybuchnę!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (edytowany) nie karoluj mi tu teraz, przecież spokojny jestem! Edytowano Maj 2, 2016 przez labarou85 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 czy można przestać? bo od kilku godzin macham głową na tak i nie wiem po co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Chcesz zobaczyć moją twarz, no dobrze, ale wtedy będę musiał ciebie zabić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 moja grzywa mnie ściga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 A światło omija mnie, najwyraźniej też boi się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Biegnę ile sił w nogach i tak nie dotrwam wojny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Przegrałem kupe kasy. Teraz musze zapierdzielać jako ochroniarz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 czy ja już przeszedłem za linię wroga? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 (edytowany) Jestem cichy jak wiatr, spokojny jak woda, silny jak ogień, twardy jak ziemia. Jestem spowity harmonią. Nim się obejrzysz, dosięgnie Cię sprawiedliwość, którą zapamiętasz na wieki. Edytowano Maj 3, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Kombinezon taktyczny . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 skrzydła mi urosły tylko po co skoro latać nie potrafię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Myślę, więc jestem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 a ci dalej pizgają mi światłem po oczach 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Asasin Kred . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Teraz zostaniesz zmieszany i wylany z wysokości. Czujesz to!? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 (edytowany) Aż przypomniała mi się komedia Stalina: "Pewnie (coke) zmielony i wylany razem z wódą" Edytowano Maj 3, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 nudzić to się już bardziej nie da? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 mam niecne zamiary i nic na to nie możesz poradzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Mam śpiochy w oczach. Jestem wku*wiona! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 spawam w fabryce bez maski na oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 (edytowany) Jestem tak wściekła, że pójdę dowalić swojemu weterynarzowi. Edytowano Maj 3, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Rainbow Factory? Cupcakes? Nie, to jest Twilight w swojej własnej osobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się