Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Oj tam zaraz Nightmare Moon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Oj tam spadasz ja szybuje Wiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 (edytowany) Pełnia? Jaka pełnia? Nów przecież jest ^^ (a właściwie ciekawe, dlaczego temat kwadr nigdy w serialu poruszony nie został ) Edytowano Wrzesień 15, 2016 przez Skoniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Jaki piękny dzień na lądowanie awaryjne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Jeśli a=b, a c=OP, natomiast d<n to jak do diaska wyznaczyć to Q? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 na tej wysokości nie ma owadów więc szczerz się do woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 (edytowany) 6 minut temu Skoniu napisał: Jeśli a=b, a c=OP, natomiast d<n to jak do diaska wyznaczyć to Q? q= f(p) = a(p − x1)(p − x2) (no doobra skopiowane z randomowej strony ) To mucha czy może... nie nie jednak nie Edytowano Wrzesień 15, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 2 minuty temu Maffle Fluff napisał: q= f(p) = a(p − x1)(p − x2) (no doobra skopiowane z randomowej strony ) To mucha czy może... nie nie jednak nie Beach please... Tak, miałem to na studiach ^^ Wracając: Oczywiście, że Księżyc nie jest z sera, głuptasku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Ja dopiero 3 gimnazjum Ja nie wyląduje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 "Uargumentuj tezę, że dachy wiktoriańskich domów zostały zainspirowane manieryzmem Hispano Suiza, zekstrapolowanym przez dogmat korpuskularności materii nieożywionej, co zaś wywodzi się w prostej linii z zafascynowania orientem społeczeństwa epoki industrialnej"... Kuźwa, czeka mnie ciężka noc nad tą rozprawką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Hej, słodziaku, chcesz pooglądać ze mną księżyc? ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Zdawało mi się, że słyszałem mlaśnięcie... Meh. To na pewno nic ważnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 - Czarek. - Tak dziadku? - Spierdalamy - powiedział koleś na wózku. - No, nie wiem jak dziadek, ale już zapierdalam w dół - trzyma kciuk w górę. - Kurwa! Jakie słownictwo gówniarzu jeden. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 15, 2016 Share Napisano Wrzesień 15, 2016 Słabiutko, popracuj nad APM-ami następnym razem. Noobku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosieek Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Adios muchachos ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Windows napotkał wielki poziom słodkości i nie chce odpowiadać. Oglądnij najnowszy odcinek MLP, by sprawdzić możliwe powody tego błędu 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Mówiłeś coś do mnie, kurduplu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Najważniejsze to zachować spokój w trudnych sytuacjach, a na pewno będzie dobrze! Przeżyję ten upadek. Tak. Nie ma się o co martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosieek Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 a teraz na trzy czte-ry: uśmiech proszę! ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Jaką minę zrobię do zdjęcia klasowego? Taką ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Taki tam. Księżniczkowy system komunikacji między siostrami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendarnyKapitan Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Znowu moja ma miesiączkę. Trzeba być w gotowości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 HammerHeadshot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 Ja tylko sos pomidorowy robię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosieek Napisano Wrzesień 16, 2016 Share Napisano Wrzesień 16, 2016 spójrzcie tylko jaki mam śliczny język!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się