Bronek Napisano Październik 22, 2016 Share Napisano Październik 22, 2016 Witaj Celestio. Jak widzisz wróciłam. Teraz ja tu porządzę, a ciebie wrzucę do świata ludzi. Buahahaha! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Tulaki! Tulaki! Wincyj tulaków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 przytul i mnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Co? Ledwo wstałam... nie patrz na mnie! Daj mi kawy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 normalnie nie mam kłów, zakładam je aby wzbudzać strach i przerażenie wśród gawiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 te nocne dyżury mnie wykończą... a nie poproszę Celki o podwyżkę bo znów mnie na bezpłatny urlop na księżycu wyśle... ehh 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Czemu tak na mnie patrzysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 "Miłość rośnie wokół nas.." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 sąsiad wyłącz tą dmuchawę do liści bo nie wiem gdzie jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 "Spójrz w moje oczy! No patrz!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 "Czy ta fryzura mi pasuje? Jak sądzisz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 czy to sen czy może nie zamknęłam dźwiczek od piecyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 "Ojej, jakie śliczne zwierzątko..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 wstydził byś się. nigdy więcej nie zapraszaj mnie do swoich snów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Nie no. Ten sufit to ktoś ostro spie*dolił, skoro widzę tam dwa słońca. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 ktoś znów za****ał końską szczotkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Celestia się nie kapnie, że zjadłam jej tort. Haha! Już jest stara! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 wraz ze słońcem wstał mój kac 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Ale mam oko! Ten obraz jest zajebisty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 (edytowany) nie drażnij mnie rano bo cię wystrzelę na słońce Edytowano Październik 23, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Znowu dzień... Ehh, jak ja nienawidzę dnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 23, 2016 Share Napisano Październik 23, 2016 Zaspałam? Znowu? Już rano? Miałam wstać o 18... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxski Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Chciałabym Cię przytulić :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 wciągaj księzyc 'Tia. Ja idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 wywołałam zaćmienie słońca marsem - aż celka z tronu spadła 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się