J#42 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Bez przedłużania link do moich prac:http://jaro142.deviantart.com/ Arty z mlp to tylko hobby więc szału nie ma ale zachęcam do obejrzenia. Będę dodawał nowe prace od czasu do czasu(ale rysuje tylko wtedy gdy najdzie mnie chęć zero przymusy). Proszę by nikt nie dodawał swoich artów a jeśli naprawdę musi niech będą w spoiler. Tutaj mała zachęta dla ludzi Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Jaro142 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Jeśli mam być szczera to nie jest źle.Jeśli jesteś początkującym to przyznam,że prace ładne(w porównaniu do moich pierwszych).Jeśli będziesz często rysował to szybko wyrobisz swój własny styl.Mam do ciebie pytanie: Jakiego programu używasz?Jeśli to nie są programy typu Gimp,to pracuj na warstwach(albo mi się zdaje,albo w niektórych miejscach wygląda jakby w Paincie było kolorowane...Za pewne niedługo przybędzie tu więcej ludzi,więc im zostawiam ostrą krytykę(bo na pewno tak ktoś się znajdzie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 (edytowany) Ok po pewnej przerwie moja ulubiona alkoholiczka oraz mój pierwszy art na którym narysowałem więcej niż jedną postać Edytowano Grudzień 12, 2013 przez Jaro142 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Na pierwszym rysunku pyszczek jest trochę koślawy, ale reszta jest w porządku. Na drugim rysunku prawie wszystko jest super, szczególnie ta Fluttershy. Niestety Scoot wygląda troszeczkę jak jamniczek, jest za długa. Fajnie że rysujesz tło. Czekam na kolejne prace. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Wiem że dopiero nie dawno dawałem prace ale by pasowało muszę te dwie dać jak najszybciej: moja konkluzja (pierwsze odcinek sezonu który mnie zmusił do arta) oraz coś małego z okazji świąt następne pojawią się dopiero jak na devaint uzbieram 3 i w takiej liczbie chyba będę je dawać na strone albo nie kto to wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Well, generalnie anatomia wymaga jeszcze trochę pracy (troszku kopytka-kłody, za długie ciała, pyszczki czasem koślawe, dysproporcja między pyszczkiem a reszta ciała etc.). Jeeednakże z tematu wnioskuję, że rysujesz myszką - jeśli tak jest to duży szacunek. Ja na kartce/tablecie bazgrzę całkiem przyzwoicie, mówiąc nie najskromniej, ale myszką to mi takie koślawce wychodzą, że to w ogóle szkoda gadać... Więc ten, no, generalnie rzecz biorąc jest wcale dobrze jak na początek, trochę ćwiczeń i mogą spod twych kopytek wyjść na prawdę fajne prace, a jeśli chodzi o posługiwanie się mychą, to ode mnie gigantyczny podziw c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Well, generalnie anatomia wymaga jeszcze trochę pracy (troszku kopytka-kłody, za długie ciała, pyszczki czasem koślawe, dysproporcja między pyszczkiem a reszta ciała etc.). Jeeednakże z tematu wnioskuję, że rysujesz myszką - jeśli tak jest to duży szacunek. Ja na kartce/tablecie bazgrzę całkiem przyzwoicie, mówiąc nie najskromniej, ale myszką to mi takie koślawce wychodzą, że to w ogóle szkoda gadać... Więc ten, no, generalnie rzecz biorąc jest wcale dobrze jak na początek, trochę ćwiczeń i mogą spod twych kopytek wyjść na prawdę fajne prace, a jeśli chodzi o posługiwanie się mychą, to ode mnie gigantyczny podziw c; Rysowanie myszką to nic trudnego A co do rysunków to radzę poćwiczyć, bo jest trochę błędów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Rysowanie myszką to nic trudnego A co do rysunków to radzę poćwiczyć, bo jest trochę błędów A ja ci uwierzyłam ;_; (Ból kopytka od myszki taki przykry, miłość do tableta taka ogromna) Za to teraz jeszcze bardziej podziwiam tych, którzy myszą tworzą coś konkretnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Jak na mysz rysunki są ładne, momentami koślawe a głowa pinkie trochę za duża a scootalu za mała, ale ja zawsze widzę na opak, jeszcze widzę kopyta kłody tak trochę. nie jest źle w porównaniu do moich rysunków. Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Bananowy M.xsardas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 TY + MYSZKA= Sztuka poniaczy Gratuluję talentu! Ja takiegoż nie dostałam chociaż jestem dziewczyną! ^^ Muszę ocenić twoje prace 9/10 ze względu na anatomię, ale wiedz, że sama lepiej nie umiem XD Polecam ci do rysowania Paint Tool Sai. Jest łatwiejszy i szybko go ogarniesz o ile znasz angielski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 ok następne arty: mój pierwszy antagonista (antagonistka) oczywiście musiałem narysować Flutterbat (ale nie miałem żadnego pomysłu więc średnio mi wyszła zwłaszcza że pierwszy raz rysowałem takie oczy, skrzydła i uszy) i kolejna drobna konkluzja jaką doświadczyłem (wiem że zawaliłem z angielskim ale ja naprawdę nie lubię się z tym językiem) powiem szczerze wolne się kończy a ja wyczerpałem się (po takim spotkaniu też bylibyście ledwo żywi ) i nie przewiduję dużo artów w najbliższym czasie (chyba że po następnym odcinku znowu coś mnie strzeli) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts