kosiara120 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Dobra nie rozpisuję się... Bo po co? W spoilerze prace są umieszczone od najstarszej do najnowszej :3 Jeśli ktoś chce może złożyć zamówienie na coś na PW lub GG, ewętualnie skype (wszystko jest na moim profilu). (nie mam tych najstarszych XD) Nowa era krawędzi XD Nie umieściłam wszystkich bo tego jest sporo XD Wybrałam co najlepsze Powodem tego jest też to że sporo z nich już niemam Jeśli chcecie, wrzucajcie sobie to do sygnaturek. Tylko bez tych z czyimś nickiem. Pytaniem jest: Co o tym sądzicie Edytowano Marzec 23, 2014 przez kosiara120 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Jako że się trochę śpieszę to napisze tak. Super. [Gandalf fan ] PS. Jeżeli można to chętnie bym coś zamówił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Tak można :3 Jeśli chodzi o zmianioną grafile na awatara lub taką wiekszą grafikę na sygnaturke to tu-userbary tam masz napisane =) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 (edytowany) :3 Nudyyyyy..... Sobie zrobiłam coś Druga wersja: Edytowano Grudzień 4, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madavo Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Wiesz co, prace nie są złe, ale też nie za wspaniałe. Można powiedzieć że są co najwyżej "super". Nie miało to zabrzmieć jako uraza tylko jako motywacja do dalszej pracy i wykrzesania z siebie więcej iskry. Tak ogólnie podoba mi się druga wersja, tylko mam 1 uwagę, a mianowicie napis. Jeżeli robisz różowy napis na różowym tle to nie będzie prawie tego widać, ale coś będzie błyskało. Lepiej by było gdyby napis był taki bardziej krwisty, albo przynajmniej żeby była powłoka bardziej krwista, to już by było lepiej. Widzę że masz talent do tego, więc nie przestawaj i czekam na dalsze pracę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Jest dobrze natomiast jak dla mnie są to podstawy pracy w GIMP'ie. Kiedyś dużo się tym zajmowałam, ale teraz wszystkie prace gdzieś przepadły, ponieważ serwer, na którym je umieszczałam jest już zamknięty. Jest ładnie, ale dla mnie nie jest to efekt "wow". Powinnaś jeszcze trochę popracować, pobawić się filtrami. Nie jest to hejt, ani obraza. Bardziej porada. Mam nadzieję, że nie będziesz za to zła czy miała urazę czy coś. Po za tym to tylko moje zdanie. Może to po protu dlatego, że znam GIMP'a jak własną kieszeń? Nie wiem. Ale jest potencjał, więc ćwicz, a będzie coraz lepiej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 I dalej: Pierwsze dla mnie, a pozostałe dla Kamilos1921 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ja chyba też zacznę się bawić tym Gimpem bo jak widziałem co inni potrafią zrobić w tym gimpie to wpadłem na pomysła że sam spróbuje swoich sił(pewnie wyjdą mi jakieś bochomazy bo nigdy nie rysowałem na lapiku tylko na kartce ale te rysunki to szkoda gadać jak chcecie to moge je nawet tu wstawić żeby było sie z czegoś pośmiać ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Mogę sobie dać tego Gandalfa do sygnaturki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 17, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2013 Mogę sobie dać tego Gandalfa do sygnaturki? Jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Hmm... Coś mam XD Nie wiem,bawiłam się filtrami i wyszło mi coś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 (edytowany) Mogę wrzucić sobie do sygnatury Princess Obamę? Jest świetny. Edytowano Grudzień 19, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 XD jasne, wrzucajcie co chcecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Moja pierwsza praca tego typu: Teraz zauważyłam że skrzydło jest nie tak XD Edytowano Grudzień 31, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Dzisiejsze prace: Nełon: I taka praca robiona innym sposobem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 1 - Bardzo ładne, ale...Jaki to ma sens? 2 - Krzywe oczko i mordka, i grzywa, i powyjeżdżałaś kolorami gdzie nie gdzie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Cassidy pierwsze robione z nudów, drugi robiłam pierwszy raz tą techniką, a krzywe ponieważ jako bazę wykorzystałam stary obrazek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) mech, kolejna praca, znowu robiłam taką grzywę pierwszy raz: Baza: I mój efekt po zmienieniu kolorów i dodaniu grzywy: Mech... ale ostatnio mam fazę na gimpa XD No bo oczywiście wszystko robione w gimpie :3 A i jak w końcu mi się uda zainstalować GAP to zajmę się animacjami Edytowano Styczeń 2, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Prace nie są złe, jak na początkującego są dobre Składam zamówienie na sygnaturkę typu http://imageshack.com/a/img46/5548/o2v3.png, tyle, że zamiast tego, ma być to "Princess Luna and Pinkie Pie fan" Z góry mocno dziękuję, szukałam dawno sygnatur takiego typu, aż w końcu znalazłam ciebie! Daję ci na motywację babeczkę i kufel cydru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Dobra, witam. Zrobiłam tego kucyka od podstaw, wzorując się na obrazku z sieci: kolory są specjalnie szarsze... A i to dla Violett: Proszę o opinie i oceny :3 Edytowano Styczeń 3, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 To jest.... ŚWIETNE! Dzięki wielkie, ave tobie za te świetne sygny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Super sygny, możesz zrobić mi taką ze Silver Spoon i Scootaloo? Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 I ja jak byś mogła zrobić sygnaturkę z Pinkie i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 XD Ale ruch, tylko po sygnaturki, dobrze zrobię... Na razie mam dużó roboty... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Hahah, Violett tu znowu powraca, by cię pomęczyć! Nie tam, żartuję sobie. Chciałabym sobie teraz poprosić o sygnę typu: http://imageshack.com/a/img138/6447/pnzw.png, a zamiast tego to "Coco Pommel fan". Z góry mocno mocno mocno mocno dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts