VileRaven Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 (edytowany) Dziękuje za 3 miejsce i gratuluje wszystkim ! ^^ Praca na pierwszym miejscu.... od początku wiadome było że będzie to zwycięska praca jest przepiękna (: Mrok płynący z obrazka, wpłynął na ten wybór. Mogła bym prosić o uściślenie? Bo Nie wiem jak mam to odbierać Na pewno jak najbardziej pozytywnie. Nightmare Rarity jest okryta mrokiem. Moc która opętała projektantkę, jest dokładnie widoczna na tym arcie. Szkoda tylko, że stało się to w smutku, płaczu, bólu i w poczuciu opuszczenia. ~ Cartoon Tiger Edytowano Styczeń 14, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Super, naprawdę większość prac jest świetna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Szkoda. Liczyłam chociaż na wyróżnienie. Gratuluję zwycięscom i życzę im dalszych sukcesów w tej dziedzinie( i nie tylko ) Moźna było się spodziwać kto wygra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringA Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Szczerze mówiąc, to jak zobaczyłam pracę Valkyrie, Raven i drotkat pomyślałam sobie, że nie mam już szans. Dziękuję! Wszystkie prace świetne, gratuluje wyróżnionym i na podium! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Głupio o to pytać, bo robiłam pracę ze względu na sam udział i sprawdzenie jak daleko mogłam zajść, ale...pierwsze miejsce zgarnia wszystkie nagrody zwłaszcza z tą piękną naklejką ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 18, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2014 Może i da się coś zrobić z tą nalepką, tylko tak samo bym musiał nagrodzić i trzecie miejsca. Zaznaczam, że nalepka jest częściowo drukowana na zwykłym papierze samoprzylepnym, nie jest wysokiej jakości. Jadnak jak tak bardzo chcesz, napisz do mnie PW. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Odpinam, zamykam, pozostawiam w poddziale ku pamięci i chwale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts