Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Hej! Pytajcie mnie! -Harmony spokojnie.-Ale czemu? Już się nie mogę doczekać pytań! -O ile będą.-Co? -E nie, nic zadawajcie pytania.-Tak, zadawajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Lubisz piosenkę the moon rises?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Lubisz piosenkę the moon rises??? Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Harmony to kto tak dokładnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Harmony to kto tak dokładnie? Oc'ek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Czemu jesteś... taka? Czytałaś komentarze innych o sobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Czemu jesteś... taka? Czytałaś komentarze innych o sobie? Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Nie mam tego słowa. Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Czy mnie kochasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Czy mnie kochasz? Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) siku mi się chce... Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Co najbardziej lubisz robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) Co najbardziej lubisz robić? Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 1. Czego lub kogo się boisz? 2. Muffinki czy babeczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 (edytowany) 1.Czego nie lubisz się bać? 2. Lubisz latać. Wolałabyś może pływać? 3. Jakim zwierzakiem futerkowym chciałabyś najbardziej być i dlaczego? Edytowano Styczeń 11, 2014 przez kubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 13, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2014 1. Czego lub kogo się boisz? 2. Muffinki czy babeczki? 1.Czego nie lubisz się bać? 2. Lubisz latać. Wolałabyś może pływać? 3. Jakim zwierzakiem futerkowym chciałabyś najbardziej być i dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Uwaga fanatyczka dziwnych rzeczy nadchodzi. 1. Co sądzisz o horrorach? 2. Najstraszniejsza/y książka/ film, którą/y czytałaś/widziałaś? 3. a Harmony była bardzo dumna. Nie wiedziała z czego, ale była. Jak mogłaś nie wiedzieć z czego byłaś dumna? -.- 4. Daj swoje zdjęcie/rysunek jak się przytulasz zapłakana do poduszki. Lubię takiego typu rzeczy. 5. Masz 20 lat, więc czemu zachowujesz się jak co najmniej 11?(patrz post nr 1) Edytowano Luty 14, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Czego najbardziej nie lubisz robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się