Turoń Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Ostatnio Marvelowy świat, szczególnie z Spider-manem na czele zajął dużą część mojego życia. Spider-mana oglądam prawie nieustannie, i tego z 67r i nowsze kreskówki, obecnie zamierzam szukać komiksów. Ta fascynacja wzięła się od tak znikąd, nagle mi się przypomniał i naszła mnie myśl 'kurczę...przecież jest taki zarąbisty Spider-man, dlaczego tak długo był on przeze mnie niedostrzegany?! Noi masz, tak mnie wciągnął ,że oderwać się nie idzie. Najbardziej z antagonistów lubię Green Gobilna, uwielbiam gościa. 1 Link do komentarza
Dadudałe Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) W sumie jakoś nigdy nie przepadałem za superbohaterami. Takim, który mi najbardziej podszedł był batman z bajki z... Nie pamiętam już którego roku. Taka w pytkę mroczna, ze sterowcami i innymi atrakcjami. Oprócz tego to komiksowy Indiana Jones, jak rozwalał nazistów. Ale jego chyba ciężko nazwać superbohaterem. Żeby nie było: - Spiderman mi się wydawał trochę zbyt ugrzeczniony. Nie mój klimat Edytowano Listopad 25, 2013 przez Avanidius Link do komentarza
Magus Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Spider-man lubię te serię do tej pory czytam jego komiksy dla mnie zawsze najlepsze były symbioty w tej serii a zwłaszcza Venom Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Pamiętam jak kiedyś go oglądałam. Spidey jest moim ulubioną (Może nawet jedyną) postacią z Marvela. Co do komiksów - niezbyt mnie interesują. Ostatnio oglądając pewnego let's-player'a zachciało mi się powtórzyć oglądanie tej wersji co na Jetixie kiedyś leciała. Gdy będę miała więcej czasu... chyba do niego powrócę ... a potem zagram w pierwszą część na PSX'ie i Spider-Man'a 2 na PC (Moje dzieciństwo ^^) Edytowano Listopad 25, 2013 przez RainbowDash123456789 Link do komentarza
Turoń Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Spider-man lubię te serię do tej pory czytam jego komiksy dla mnie zawsze najlepsze były symbioty w tej serii a zwłaszcza Venom Ano symbioty też są super, cholernie oryginalny to był pomysł na antybohatera. Też uwielbiam Venoma^^ Link do komentarza
Kruczek Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Zawsze lubiłem Spider-mana, nie podoba mi się jednak ta jego nowsza, przecukrzona wersja lecąca na dawnym Yetixie, teraz Disney XD. Oprócz tego mym ulubionym przeciwnikiem pajączka był zwykle Doctor Octobus. Link do komentarza
Recommended Posts