Cava Herondale Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 - Witajcie, misiaczki. O co chodzi z tym eventem i z jakiej to okazji? Jak już pewnie zauważyliście (albo i nie) w dziale jest już 2000 postów, więc żeby to uczcić robię właśnie ten event. Przez miesiąc (to zależy od zainteresowania eventem) będziecie mogli zadawać mi pytania, a ja postaram się na nie odpowiedzieć jak najlepiej potrafię. - Chociaż musimy jeszcze odpowiedzieć na pytania do mnie... - Oj tam, oj tam. A... I obiecałam Hoffmanowi, że odpowiesz na pyt... - CO?! - Emm. Nic, nic. ;w; W każdym razie zapraszam do zadawania mi pytań! - Nie zmieniaj tematu, Cavusiu. - Porozmawiamy o tym później. - Niech Ci będzie. Zostawiam Cię z nimi i pamiętaj, aby wpaść do mnie, gdy już skończysz. - O-oczywiście. Ale to dopiero za miesiąc... A może i dwa? - Mówiłaś coś? - Ja? Nie, nic. - Ekhem... - NAPRAWDĘ! Link do komentarza
Ruszofa_muffinka Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Lubisz muffinki? Jeśli tak to proszę muffinka dla ciebie a jeśli nie to i tak ją sobie weź Link do komentarza
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Od jak dawna lubisz MLP? Lubisz truskawki? Co lubisz robić? Co lubisz słuchać? Lubisz One Direction? Kogo najbardziej lubisz z mane 6? Kolejny muffinek dla ciebie Link do komentarza
Jaenr Linnre Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 (edytowany) Co myślisz na temat miłościwie nam panującego władcy, Króla Sombry? Edytowano Listopad 25, 2013 przez Thomas Cale Link do komentarza
Skylen Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Witaj! uhm. O co by Cię tu można zapytać... aa, wiem 1. Jaka jest twoja ulubiona potrawa? 2. Gdzie mieszkasz? ... proszę, cydr dla Cb Link do komentarza
Omega Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Czy jesteś fanką Harrego Pottera? Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Skąd się wziął twój nick, droga Cavo? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Jak sądzisz, czy człowiek nadaje się do podboju kosmosu (oczywiście jak tylko będzie zdolny) czy też nie? Link do komentarza
Flippyn Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Co byś zrobiła gdyby dano ci wybór zastrzelić siebie, bądź swoją siostrę, brata, rodziców, a spasowanie równałoby się śmierci wszystkich co byś zrobiła? Co byś zrobiła, gdyby ktoś podchodził do ciebie powoli i mówił, że cię zabije, a ty miałabyś rewolwer? Czy sądzisz, że da się osiągnąć sprawiedliwość? Wolałabyś zjeść coś czego nienawidzisz i dostać prezent lub tego nie zrobić i nie dostać nic? http://sweet-lullaby-fclub.deviantart.com/gallery/28480176 Znasz może to? Zainteresowało cię, bądź od razu powiedziałaś nie? Link do komentarza
ZoomPL Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Co sądzisz o lesie Hoia Baciu? Co byś zrobiła gdyby na świecie wybuchła apokalipsa? Co byś zrobiła gdyby nagle znikąd Porwała cię Pinkie do Equestrii i jak byś siebie wyobrażała jako kuca? Jak myślisz co się znajduje w strefie 51? Jakiej muzyki najbardziej słuchasz? Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Jakiego użytkownika z tego forum lubisz najbardziej? Link do komentarza
Recommended Posts