Ruszofa_muffinka Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Imię: rainbow cookierasa: pegazwiek: 20 CM: nie ma wygląd: miejsce zamieszkania: ponyville mała chatka koło lasu everfree ale musiała się przeprowadzić na jakiś czas do Canterlot zawód: cukierniczka i współwłaścicielka plantacji kaktusówtalent: wyrabianie tęczowych wypieków charakter: czasami tak optymistycznie optymistyczna klacz że Pinkie przy niej wysiada,jednkak czasami staje się małą psychopatką robiącą babeczki ze swoich wrogów ;_;hobby: gra na trójkącie elektrycznym rysuje i lubi czytaćwyposarzenie: zawsze ma przy sobie muffinkę na wypadek gdyby zgłodniała,muffinkowy miecz i latarkę pupile: królik pan Muffinwiek: 2 lataspecjalne możliwości: nie ma tylko czasami ubiera zbroję dla świnki morskiejkot ciapekwiek: 5 miesięcyspecjalne możliwości: umie chować się w grzywie kuki i zżerać wszystkie ukryte w niej muffinki uwielbia: muffinki,miłe kucyki,herbatkę,szybkie latanie oraz wszelkie podniebne akrobacjenienawidzi: nie miłych kucyków,hejterówhistoria: rainbow cookie urodziła się i wychowała w cloudsdale.Gdy miała około 7 lat uczęszczała do szkoły latania aż do czasu kiedy uszłyszała o fabryce tęczy i o tym co robi się tam z młodymi pegazami które nie zdadzą testu latania.Wtedy nie radziła sobie z lataniem więc postanowiła uciec do Ponyville.Od tego czasu omija Cloudsdale z daleka przylatuje tam tylko na konkursy latania i odwiedzić rodziców.W Ponyville spotkała swoją przyjaciólkę która parę lat temu wyprowadziła się z Cloudsdale.Przyjaciólka nauczyła ją dobrze latać.Rainbow cookie nauczyła się wszyskich sztuczek i wykonała sonic rainboom.Od czasu kiedy uciekła mieszka sama w małej drewnianej hatce koło lasu Everfree.Pewnego dnia gdy poszła po zioła na cherbatkę zagubiła się w lesie everfree ani się obejrzała a już zaczęły ciągnąć ku niej drzewne wilki.Zaczęła uciekać aż gdy wilki siedziały jej na ogonie przypomniała sobie że przecież jest pegazem(często o tym zapomina) już szykowała się do wzlotu kiedy jakiś wilk podbiegł i uszkodził jej skrzydło.Uświadomiła sobie że to już jej koniec kiedy nagle wilki zaczęły się palić nadal nie wie jak to się stało różne inne sprawy: -przyjaciele mówią na nią kuki -od jakiegoś czasu lubi nosić garniak 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 To jest przemalowana Rainbow Dash i przemalowany Angel. A ilość błędów poraża... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Good trolling bro . Bo to jest trolling, prawda? Jeśli nie to- rekolor RD, rekolor Angela, nieralna historia, chatka pod Everfree koło Ponyville. Strasznie naciągane. Jestem na nie, a ja wiele rzeczy wytrzymuję. Nie lubię jak ktoś miksuje Mane6 i wychodzą takie cosie. To się nazywa Mary Sue, nie RC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Nie no, pozytywne jest. Uśmiałam się nawet. Więc jeśli to jest żart, to spoko, ale jeśli nie to... zgroza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Kenny, tygrys z chorobą Downa aprobuje. Nie bądźcie gorsi, to OC ma potencjał. Może nawet to siostra Rainbow, która na wzór Obelixa, zamiast wpaść do kociołka z wywarem, wpadła w garniec farby. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 cóż...wybaczcie ale to moje pierwsze OC ...chciałam zobaczyć co na nie ludzie z mlp Polska ale skoro jest aż tak źle to, jak usunąć temat??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Nie. To jest jak Over Poweria, czyli śmiechowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 I tak jest 10000000 razy lepsza od innych OC tego pokroju. Ale 10000000 razy zero to nadal zero :< 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Mi się tam podoba ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Cieszę się że komukolwiek się podoba c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Miła odmiana, trochę komiczna ale spoko :3 Edytowano Grudzień 8, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Mi się tam podoba ;D Dokladnie. Imię: Rainbow Cookie (W temacie napisane z małych liter, to już dziwne) Rainbow, hmmm, skądś kojarzę takie imię kucyka, no nie wiem, dajcie mi się trochę zastanowić. :aWe6O: Cookie, okej, da się przeżyć, ale w połączeniu z Rainbow, daje efekt copypasty. Całość tekstu jest napisana czcionką, której nie da się odczytać na ciemnym stylu forum. Ma 20 lat i nie ma CM. Wygląd to przemalowana Rainbow Dash z derpem na twarzy. Robi babeczki ze swoich wrogów, kopia z gównianego fanfika, który wybił się przez ciekawe, sadystyczne opisy. Zbroja dla świnki morskiej Jej królik to przemalowany Angel. Błędy w opisie Historia, pisane z małej litery imiona, nazwy miast. Kopia z drugiego miernego fanfika, o fabryce tęczy. "hatka" boli. Sonic Rainboom, zupełnie jak jej siostra bliźniaczka, powinniśmy rozważyć czy to nie jedna i ta sama osoba. "cherbatka" Samozapłon wilków, tutaj umarłem Ostatni obrazek... Mother of Celestia Ogólnie OC odebrany jako trolling, czyli tak jak powinien. Mam nadzieję że wypowiedzi Hoole i Chrysi to również troll lub akt łaski. (Bo Yarvin to już osobny gatunek) Nie mówię że straciłem tutaj czas, parę razy przyprawiło mnie to o uśmiech. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Błędów dużo, ale opowiadanie fajne!!! Chociaż to przerobiona RD to fajnie wygląda! :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Ja wcale nie mam lepszego OC (Chociaz faktycznie, mogłaś wymyslić normalną kllacz, a nie przemalowaną RD, ja wymyśliłam i żyje xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pursephone Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Cóż,... -Recolour Rainbow -Ponyville -Recolour Angela -RD z charakterem PP -Rainbow Factory +E....ten tego....ważne że się starasz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts