Celly Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Włosy Kryśki, jak Kryśki, ale włosy Kredensa wyżej :o Wow. Jakoś zrobiły na mnie większe wrażenie. Ale co ze skrzydłami na drugim obrazku? Moje pierwsze skojarzenie, to że to jest niedokończone ;0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) Włosy Kryśki, jak Kryśki, ale włosy Kredensa wyżej :o Wow. Jakoś zrobiły na mnie większe wrażenie. Ale co ze skrzydłami na drugim obrazku? Moje pierwsze skojarzenie, to że to jest niedokończone ;0 Właściwie to to Kryśka we wcieleniu Cadence ;3. Na drugim w sensie Chrysalis czy Luna? Osobiście w obu rysunkach uważam skrzydła za dokończone... EDIT: Nowa OC Edytowano Grudzień 20, 2014 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Jak obie to Chrysalis to mogą się mylić XD a o skrzydła to chodziło mi o ,, Świat pełen miłości'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Jak obie to Chrysalis to mogą się mylić XD a o skrzydła to chodziło mi o ,, Świat pełen miłości'' Nie wiem... Mi osobiście się podobają i o taki efekt mi chodziło Nowe ryski: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Tak więc dzisiaj chciałabym Wam pokazać pieseła i kuceły na konkurs Proszę o krytykę, mam nadzieję, że się podoba Mój 'prezent' dla przyjaciółki. O ile tak można nazwać taki bazgroł: I rysunek na konkurs: To tyle na dzisiaj. Buziaki ;* Dobranoc, kolorowych snów ;3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się