Jump to content

Cygnus
 Share

Termin meeta  

12 members have voted

1. 1. Kiedy robimy meeta?

Recommended Posts

Zmusiliście mnie do założenia tematu. Zaraz się okaże, że to ja będę organizatorem i mnie Fisk będzie ganiać za niezałatwianie czegokolwiek.

Spłoniecie w piekle.

A więc, wiadomo że meet będzie. Nie wiadomo jednak kiedy. Gdzie? To już bardziej.

Start: od samego rana*

Miejsce: McDonald ul Armii Krajowej

Koniec: do końca**

Atrakcje: to co zwykle, trzeba czegoś więcej?

Zapraszamy zaprzyjaźnione fandomy Opolski, Jedyny Wrocławski, Wrocławski, Śląski i Zielonogórski, oraz innych chcących miło spędzić czas.

~oOo~

Fiiisk, mogę zwalić na Ciebie załatwianie miejsca w Plazie~?

------------------------

*rekordziści siedzieli już od 5:00, norma to 6:00

**najdłużej to jakoś 21:00 (nie licząc afterów)

Edited by Cygnus

Cynon, w ankiecie są same niedziele :v A wtedy ciapągów mniej i w ogóle gorzej z komunikacją. A poza tym proszę mnie dopisać do nieistniejącej listy, cieszę się, że tym razem nie ja byłem zmuszony do zakładania tematu, dzięki, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi.

Dodatkowe atrakcje? Lol nope. Mi wystarczy meet pakiet standard, zawsze się sprawdza :3

• 3 weeks later...

Dobrze więc. Widzę, że najwyraźniej wypadnie jedenastego stycznia, co za tym idzie, mam dwa dni na poproszenie o wolne. Ostatnio dowiedziałem się, że muszę to robić do dwudziestego dnia, danego miesiąca.

Co do tego kościóła... Cygnus pls. Nie żebym miał coś do chodzenia do koścoła, ale nie tylko nie widzę związku z tego typu spotkaniem, ale także nie każdy z obecnych należy do grona chrześcijan z tego co mi wiadomo. Dlatego też pozwolę sobie potraktować to, jak dobry żart.

Edited by Fisk Adored

Dobrze więc. Widzę, że najwyraźniej wypadnie jedenastego stycznia, co za tym idzie, mam dwa dni na poproszenie o wolne. Ostatnio dowiedziałem się, że muszę to robić do dwudziestego dnia, danego miesiąca.

Co do tego kościóła... Cygnus pls. Nie żebym miał coś do chodzenia do koścoła, ale nie tylko nie widzę związku z tego typu spotkaniem, ale także nie każdy z obecnych należy do grona chrześcijan z tego co mi wiadomo. Dlatego też pozwolę sobie potraktować to, jak dobry żart.

Bo to był żart :v Hurr durr

• 2 weeks later...

Ostatnio jak było nas mało, to było super zgranie. Więc to chyba nie jest źle. Za tydzień teoretycznie meet a ja dalej chory >.< No nic, leczę się wszystkim, wszak jak ostatnim razem ci S groziłem, że jak będzie trzeba to w trumnie przytaszczę na meet, tak teraz głupio samemu się migać xD