Krulig Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) Problem ten mam od 6 grudnia.Polega on na tym,że kiedy wybieram nowy avatar wyskakuje mi taki komunikat: Próbowałam na innej przeglądarce(Explorer i Opera),ale błąd i tak się powtarza.To też pewnie nie jest wina zbyt dużego rozmiaru obrazka,gdyż próbowałam też z obrazkiem 50 x 50 px i nic się nie zmieniło.Z tego co wiem nie tylko ja mam ten problem. Edytowano Grudzień 8, 2013 przez Chibi MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Mi też to wywala, ale przez podanie url obrazka wchodzi - próbowałaś wrzucać na jakiś hosting (np. imgur) i z linku dawać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Nie próbowałam.Teraz już weszło.Dzięki za radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Spróbujcie teraz zmienić awatar przez upload. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 No właśnie mi też tak samo zrobiło. Co ciekawe problem pojawił się dopiero podczas jednej ze zmian. Wcześniej go nie było. Naprawdę pomaga host. Biorąc pod uwagę daty naszych wypowiedzi, pewnie mlppolska ma obecnie jakiś problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Też tak mam i wrzucam na www.imageshack.com i wchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts