panzerkampfwagen Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Thecies in timw Napisz: "Tacky mnie kocha" Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Tacky mnie kocha Napisz mi: "I am plastik ;** ;D xD ^^" XDDDD Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 I am Metalhead W^_^W W^_*W Chyba coś nie pykło Napisz mi: Monochromatyzm Antropologiczno-chemiczny Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Monochromatyzm Antropologiczno-chemiczny. Napisz mi: Queen Chrysalis is best pony(?) Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Queen Chrysalis is best pony(?) Nie mam pewności czy ona jest kucem Napisz Mi: ,,Napisz Mi: Napisz Mi: Napisz Mi: Napisz Mi '' Mwuhahaha Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Napisz Mi: Napisz Mi: Napisz Mi: Napisz Mi Jak dla mnie to bardzo proste. Poza tym jak zawsze pisze nie patrząc na klawiature Napisz mi: "Sly Blue" Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Napixz ,iL:Napixz ,iL:Napixz ,iL:Napixz ,iL: Napisz "eq elska big" Link do komentarza
Gorgon Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) NAOISZ MIl NAPISZ MO: nAPISZ MI " mAPISZ MO" edit eq e;ska big Napisz mi "Wyindywidualizowalizowaliśmy się, z rozentuzjazmowanego tłumu, i byliśmy tym bardzo usatysfakcjonowani" Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Gorgon Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Czasoprzestrzeń mnie nie oszczędza. A zatem po kolei Aoba Sky Blue Skoda Octavia eq elska big Gorgon Wyindywidualizowalizowaliśmy się, z rozentuzjazmowanego tłumu, i byliśmy tym bardzo usatysfakcjonowani. Mam nadzieje że gorgon zdaje sobie sprawę z braku w naszym zachodnio słowiańskim języku braku słowa Wyindywidualizowalizowaliśmy. A teraz ode mnie Napisz mi: Sutan ocard arbmu unam ni son tainup des chłpocze Link do komentarza
Gorgon Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Sutan ocard arbmu unam ni son tainup des chłpocze Nie patrzyłem na klawiaturę. To tylko kopiuj wklejka . Napisz mi Sasza szedł suchą szosą i suszył sobie spodnie. Mam nadzieje że gorgon zdaje sobie sprawę z braku w naszym zachodnio słowiańskim języku braku słowa Wyindywidualizowalizowaliśmy Gorgon bawi się w słowotwórsto . Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) Sasza szedł suchą szosą i suszył sobie spodnie. Napisz mi: Indykuję indykowanego indyka. Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Harmony Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Indykuję indykowanego indyka. Napisz mi: "JESTEM HARDCOREM XDDDDD" Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Sutan ocard arbmu unam ni son tainup des chłpocze Nie patrzyłem na klawiaturę. To tylko kopiuj wklejka . Przegrałeś życie. Pan wypada z gry bo stosuje nielegalną technikę. Kopiuj wklej to nie pisanie. JESTEM HARDCOREM XDDDDD Napisz mi: Słowotwórstwo jest zueeee! Koyptko Link do komentarza
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Słowotwórstwo jest zteeee Koyputlp Napisz: lubiem Króla Juliana :3 Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 lubiem Króla Juliana :3 Napisz mi: "LOLOLOLO JESTEM ZAJEBISTY...........~~" ~Głupaffka xDDDDDD Link do komentarza
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) LOLOLOLO JESTWM ZAJWAISTY..........~~ Napisz: szła dziweczka do laseczka Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Tacky Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 (edytowany) szła dziweczka do laseczka ;_; Napisz mi: "Aoba, Aoba everywhere " Edytowano Grudzień 27, 2013 przez Aoba Link do komentarza
panzerkampfwagen Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Aoba, Aoba everuwhwre Napisz: lubię jeść herbatkę Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 lubię jeść hervatkę. Napisz mi: "Lubie masło, lodówka, hahaha jestę hardcorem" ;____; Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Lahvdh gfx, bfj8dhx, hahags jeste jlhatvbdd. Na telefonie trudniej. Napisz mi: Mam coś na głowie. Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Mam coś na głowie. Napisz mi: "Kocham Justina Biebera" Mwahaha nikt tego nie napisze temat zamkną i tyle, lol xD Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Kocham HammerFall Znowu się pomyliłem coś kiepsko z moim pismem Napisz mi: I co nikt z was nie wiezrył że się uda. A tu proszę. Zatkao Kakało! Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 I co nikt z was nie wierzył że się uda. A tu proszę. Zatkao Kakało! Like a Boss XD Napisz mi: "Alice Human Sacrifice" (akurat mam faze na tą piosenke ) Link do komentarza
Annabeth Wolfrose Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Alice juman sacrifice Napisz mi:homozygota recesywna Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 homozygota recesywna Napisz mi: "notariusz" >.> Link do komentarza
Recommended Posts