Chrysia Krysia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Witam, oto pierwszy konkurs, prosiliście mnie o niego..Więc zrobiłam! Chodzi o to Aby narysować stylem dowolnym księżniczkę Derpy Najbardziej pomysłowe prace nagrodzimy wyróżnieniem za Konkurs Plastyczny. prace (Albo linki do prac) dodajmy pod tematem. Regulamin konkursu: 1. Prace musza zawierac Derpy jako główną postać. 2. Prace obraźliwe są natychmiast usuwane i zdyskfalifikowane. 3. Każdy użytkownik może wysłać tylko JEDNĄ pracę. 4. Jeżeli są jakieś pytania proszę pisać w wiadomościach do mnie. 5. Zakaz gore/r34 !!! Termin wysłania prac do: 5.01.2014r. godz.. 23:59 (Najbardziej pomysłowe prace otrzymają też muffine xD) POWODZENIA! uczestnicy: 1. Hidoi 2. Hole Hooves 3.Nanta http://puu.sh/5PXbj.jpg 4. Ryś Raindrops 5. SPIDIvonMARDER Link do komentarza
Kruczek Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Wiem że to raczej oczywiste, ale w regulaminie nie ujęłaś zakazu gore/r34. Są ludzie którzy chętnie wykorzystują takie KRUCZKI na własną korzyść. Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Wiem że to raczej oczywiste, ale w regulaminie nie ujęłaś zakazu gore/r34. Są ludzie którzy chętnie wykorzystują takie KRUCZKI na własną korzyść. Potwierdzam. A przepraszam, nagroda jaka jest? Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 no... pisałam, nagroda, wyróżnienie w każdym razie ten obrazek co nie którzy mają pod avem ;/ Tylko jak ten dział przetrwa, to napiszę z tym do adminów by zrobili taką z Derpy, od tego posta koniec off-topu, pisałam powyżej, że jak pytania to pisać w wiadomościach. Link do komentarza
Hidoi Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Nie lubię Derpy, ale chętnie się zgłoszę ^^ Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Zgłaszam się. Link do komentarza
... Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 No to się zgłoszę, bo czemu by nie. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Też się zgłoszę. :3 Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Może być figurka? Czy to tylko 2D? Link do komentarza
... Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (edytowany) Dobra, to tak na szybko i z głowy http://puu.sh/5PXbj.jpg :3 Edytowano Grudzień 17, 2013 przez Nanta Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Spid, oczywiście :3 Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) no... pisałam, nagroda, wyróżnienie w każdym razie ten obrazek co nie którzy mają pod avem ;/ Tylko jak ten dział przetrwa, to napiszę z tym do adminów by zrobili taką z Derpy, od tego posta koniec off-topu, pisałam powyżej, że jak pytania to pisać w wiadomościach. Ja ci mogę zrobić kilka z derpy, każde za coś innego, zrobię kilka, wybierzesz która będzie za konkurs a administrator może wtedy tylko Dać komuś ten znaczek ^^ A przy okazji też z chęcią wezmę udział. Edytowano Grudzień 22, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
Recommended Posts