AikoiShika Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Hej! No więc ja też chciałam się podzielić nowym fanartem Applejack! I przy okazji złożyć życzenia facetom, bo dzisiaj ich dzień. To taki jakby mały prezent ode mnie, jednak polecam obejrzeć go, jeśli macie skończone 16 lat. Najlepiej to podam wam linka do obrazka, żeby zachować taką jakby... cenzurę czy coś ale jeśli macie dA to spokojnie to oglądniecie. http://aikoishika.deviantart.com/art/Naked-Humanoidal-Version-anthro-of-Applejack-358685232 Mam nadzieje, że się spodoba Link do komentarza
Ares Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Przed ostatni się już pojawił Nawet mi się zdarza. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Dzisiaj to narysowałem, powiedzcie czy dobrze mi wyszło (nie bądźcie zbyt surowi ). Tematem jest Applejack więc wrzucam tutaj: Noo.. Ymm.. This is sooo fu*apples*ing epic! Masz talent! Rysuj tak więcej! Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Za wszelkie powtórki najmocniej przepraszam. Link do komentarza
Recommended Posts