Ukeź Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Hej hoł~ Kiedyś był tu temat na nasze meety, ale no umarł śmiercią naturalną. W sumie bardziej kwestia do ludzi z Białej i okolic. Czy ktoś się chce bawić w jakieś rocznicowe spotkanie gdzieś w ferie? Oczywiście jak coś wypali, to ludzie z innych miejscowości, tych dalszych i bliższych mile widziani~ Kwestia w ogóle co, jak, gdzie, kiedy. Jakieś pomysły? Chęci? COKOLWIEK? Fajnie by było. Tak serio, raz na jakiś czas można się spotkać~ Mogę zrobić plakat jakiś jak ktoś zechce to drukować XD Serio, Biała umiera, nic się nie dzieje ._. Zróbmy coś! Tylko właśnie, do tego trzeba chęci i osób. Bo nawet jak sama zechcę coś zorganizować to co z tego, jeśli nikt nie chciałby przyjść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 (edytowany) Ja bym chętnie przyszła. najlepiej żeby to było w ferie zimowe. Wtedy chętnie coś porobię. Chyba że mi coś wypadnie... Edytowano Grudzień 29, 2013 przez lenka24603 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Jeżeli studia pozwolą to ja też wpadnę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 W takim razie kiedy to może dokładnie być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 28, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2013 Cóż... Marny odzew w temacie. Ale może jeszcze ktoś tu zajrzy, nah. W każdym razie. Jeśli chętnych będzie tyle ile teraz, tj 4-5 osób, to nie wiem czy jest sens organizować cokolwiek. Z drugiej strony, może plakaty przyciągnęłyby nowe istoty, czy coś. Ewentualnie jeśli będzie nas tak mało.. Może zrobimy pseudo mini meeta spotykając się któregoś dnia ferii na bubble tea po prostu? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Hejoł ludziowie, przypadkiem przegapiłem ten temat. Mi osobiście nie przeszkadzałoby gdyby to było tylko "tea party", ważne żeby się spotkać zaraz napiszę do Mjuta i reszty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ja mogę przyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ja powiem koleżankom!!!! Może ktoś zaprojektuje plakaty??? To by się je powiesiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Może więc po prostu zróbmy skromne tea party w małym gronie i będzie najlepiej? Bo tak na dobrą sprawę nawet nie mamy miejscówy na coś wielkiego i nie wiem czy miałoby sens zgarnianie jak największej ilości osób. Czyli co, wstępnie będzie bubble tea? Chyba, że są lepsze propozycje na miejsce, gdzie większa grupka dałaby radę na spotkanie, czy coś ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ja się zgadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Eh długo mnie tu nie było, studia, praca, i nie ma czasu na zajmowanie się sprawami związanymi z kolorowymi osiołkami. Jak będzie to po 16:00 w tygodniu albo w sobotę i nie będę miał akurat zjazdu :/ to powinienem być. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Co prawda jestem z Chełma , ale też chętnie wpadnę jak coś będziecie robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 A tak w ogóle to kiedy byłby ten meet ? W sensie dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Najlepszy byłby weekend więc może 18-19 albo 25-26? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Jeśli o mnie chodzi to lepiej by było na tygodniu( szukam busa) , ale jak ustalicie termin to dajcie mi znać na priv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 To kiedy, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek (piątek nie bo mangowe) Dla mnie najlepiej byłoby w tym tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 A ja nie wiem czy mi w tym pasuje, bo znajoma ma wstępnie przyjechać. Muszę ogarnąć, czy nie ma nic do odwiedzenia kucykowego spotkania XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 W tym? W sumie mogę tylko dajcie cynk kiedy i o której. Najlepiej by było w południe ponieważ bym rano wyjechał z Chełma, a po 3-4 godzinach wrócił . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Dobra, jestem właściwie wolna cały tydzień, nie licząc mangowego spotkania w piątek. Więc.. Może czwartek? Kto by przyszedł? McDonald czy idziemy na Bubble Tea? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Może środa? Ja w czwartek mam testy zawodowe u psychopaty. Jeżeli coś to zróbmy Tea party MacDonald jest mainstreamowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Mi pasuje. Czy ktoś się orientuje czy orientuje czy nadal jest aktualna oferta z tym, że jak dwie osoby zamawiają te nasze herbatki to są po 5 zł? Czy już się to skończyło? XD Ale ile osób by w środę przyszło w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ja będę, o ile z nauką nadrobię -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Mi nie pasuje w tym tygodniu. Ja nie będę mogła przyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Trochę zaskoczyliście mnie tak wczesnym terminem . Nic nie obiecuje ale może się wyrobie. O której chcieli byście zacząć ten meet? A i miał bym prośbę mógł by ktoś z was zorientować się kiedy odjeżdżają po południu busy do Chełma ewentualnie do Włodawy? Na necie nie mogę nic konkretnego wynaleźć a nie chce zostać z przysłowiową ręką w nocniku. Szkoda że nie piątek lu czwartek nie wchodzi w grę , ale trudno jak będzie trzeba to się dostosuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Ja jestem za czwartkiem w sumie w ogóle bardziej, niż tą środą ._. TO KIEDY W KOŃCU? I o której? O_o Busów nie mam jak sprawdzić, niestety jedynie to mogę poszukać w necie. Taki rozkład znalazłam, na ile to prawdziwe, nie wiem: http://www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?tseVw=regularP&startCity=Biała+Podlaska&fromV=c%7C85626&toV=c%7C66386&tabToken=9ffe4a69c161e7f7e592eb84d9b9cd0b&endCity=Chełm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się