Moonlight Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) [ZABAWA] Santa Mac - przydziel jabłku prezent Hej, Moon, AJ! Chodźcie tu!Masz już listę prezentów, Kreeoś? No ba! Zaraz... Tylko gdzie to ja ją zostawiłam...Co to za papier tam w kominku właśnie płonie...?O kur... ka wodna! D:Słodziak, to co teraz?! Do stu tysięcy jabłek... tyle myślenia na nic... jak my to zrobimy! Spokojnie, bez paniki... na pewno da się coś zrobić...MAM POMYSŁ!Tak słodziaku? Wyjaw nam odrobinkę swojego geniuszu.BIG MAC!Co Big Mac? W takich chwilach myślisz o jedzeniu?Jakim jedzeniu Moon? Kreeo!Czekaj momencik!Ale.. ale... ALE! ***kilka trzasków, pisków i krzyków później***TADA! Ładnie Kreeoś... tylko dlaczego zrobiłaś z mojego brata jabłecznego pajaca? Przecież to Święty Macintołaj! Słodziaku... jakoś nie rozumiem twojego toku myślenia...Nio robimy zabawę dla cukiereczków, przebieramy Macka za świętego i poprosimy by dopasowali prezent do podanego członka rodziny Apple.Hmmm to jest całkiem niezłe, mów dalej.Upieczemy 3 pieczenie na jednym ogniu. Jabłuszka będą miały zabawę, AJ listę prezentów, a my radochę ze zdjęć Big Macintosha Na mój sad, to jest genialne!Pochwały później teraz bierzmy się do roboty! Czyli zasady są banalne, my podajemy członka rodziny - Wy dobieracie prezent.Na pierwszy ogień idzie:Granny SmithJaki prezent damy naszej kochanej babuleńce? Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Moonlight Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ja zawsze chciałem mieć na starość luksusowe bujane krzesło. Proponowałbym wręczyć takie coś babci, niech się pohuśta trochę w ramach świątecznej radości czy cóś. Link do komentarza
Jaenr Linnre Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Flaszkę Whisky... Każdy lubi Whisky... Link do komentarza
MysteriousStory Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Album rodzinny każda babcia lubi wspomnienia i do tego bym dodał coś na wzmocnienie może jak mówił kolega powyżej flaszkę , babcia powie że nie chce ale na pewno nie pożałuje :-) Link do komentarza
Moonlight Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Babunia dostaje flaszkę Whisky i nowy bujany fotel. Nawet nie wiecie jak się ucieszyła! Oby tylko flacha jej służyła... Teraz czas na:Apple Bloom Przydzielone prezenty:Babcia Smith - flaszka Whisky i bujany fotelApple Bloom - ??? Edytowano Grudzień 26, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
Gorgon Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Hmn... Może zestaw małego odkrywcy? Czy coś w tym stylu. To pomoże jej odkryć swój talent 9bąx zakończy się kolejnym fiaskiem). Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Oooo taaak. Zestaw małego chemika wersja rozszerzona to będzie idealny prezent, może nawet wysadzi podzieli się z koleżankami. Link do komentarza
Celly Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Również jestem za zestawem małego odkrywcy. Może w końcu odkryje swój talent Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Tak jak inni zestaw małego odkrywcy Link do komentarza
KreeoLe Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Konnichiwa. Zabawa nie powinna trwać, bo Święta się skończyły. Ale Applejack jest hojna, a prezenty i tak rozdać trzeba. Apple Bloom dostaje zestaw małego chemika — na pewno dużo zdziała. Equestria zostanie zniszczona za 5, 4, 3, 2, 1... A więc... Dalej! Szukamy prezentu dla:Big Macintosha, czyli naszego Kucołaja!Przydzielone prezenty:Babcia Smith - flaszka Whisky i bujany fotelApple Bloom - Zestaw małego chemika Link do komentarza
Moonlight Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Beczka cydru! Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Nowy pług o zapachu jabłka. Edytowano Marzec 28, 2014 przez Ferejli Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Czarny kowbojski kapelusz. Link do komentarza
Moonlight Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Eyup, ponieważ Big Mac cydru ma pod ostatkiem ofiarujemy mu czarny kowbojski i nowy pług. Będzie miał teraz czym zaimponować Cheerilee Kolejny na liście jest Braeburn! Link do komentarza
Hidoi Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Różowy kapelusz. Bo gej. 1 Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Dajmy mu jabłoń, na której rosną.... jabłka Link do komentarza
Frodo Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Dajmy mu nową kamizelkę z (frędzelkami!) Link do komentarza
Recommended Posts