Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Po odejściu kawałka dalej, Julie otworzyła mapę. Znalazła co prawda jezioro, ale nie miała pojęcia gdzie są, wobec czego zdecydowała żeby po prostu iść przed siebie. W pewnym momencie natrafili na rzekę o szerokim korycie. W okolicy nie było dużo rzek. Strumienie, owszem, ale rzeka była tylko jedna. Nie istniała też możliwość, żeby przeszli w ciągu doby aż tyle. - To przepływa przez miasto. Zawróciliśmy. Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 No tak... Kobieta... Co ja sobie myślałem... Hyoku popatrzył na nią z wyrzutem za nawigowanie godne pożałowania, wyciągnął niewielki przedmiot z kieszeni i podał jej. Był to kompas. Teraz już nie ma opcji, żeby się pomyliła... Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Julie obdarzyła Hyoku spojrzeniem zawierającym tyle samo wyrzutu, co to rzucone przez niego. Miał kompas cały czas i nie wpadł na to, żeby jej go dać... Cóż. Z powrotem otwarła mapę i po chwili zastanowienia poszła wzdłuż rzeki. Link do komentarza
Parabellum Edge Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Hoyku zwuważył spojrzenie. Miej do mnie pretensje, że naturalnych wskaźników kierunku nie znasz... Mimo to tradycyjnie nic nie odpowiedział. Szedł bez słowa zastanawiając się jaki cel obrała dziewczyna. Po kilkudziesięciu minutach oboje poczuli znany odór rozkładu. kilkaset metrów przed nimi grupa zombie okupowała most. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 - Naprawdę? Zamierzają być wszędzie? Gdziekolwiek nie pójdziemy? - odezwała się. Głośne myślenie, ot co. Zastanawiała się czy zombie zawsze chodzą grupami i czy mogą ich dojrzeć z tej odległości. Spojrzała na towarzysza i wdarła się między najbliższe krzewy. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) (Nie oglądałem tego filmu/anime czy czego tam, nie lubię anime .--. ale uwielbiam zombie więc pytanie brzmi zgodzisz się na tzw. Uczeń z wymiany xD?) Imię: Richard Nazwisko: Seaman Wiek: 19 Klasa: 3E Klub/Drużyna: AirSoft Guns Zainteresowania AirSoft Guns Militaria Komputery Oprogramowania Kamerowanie Adrenalina Charakter Jest miłym spoko gościem do czasu kiedy nie zostanie przez kogoś zdenerwowany, można mu ufać. Jest ciekawskim typem, entuzjasta i realista myśli zawsze pozytywnie jak i realistycznie. Przy sobie zawsze nosi kilka zdjęć. Wygląd: http://www.karatetsunami.eu/img/Ust27a.jpg Ten po lewej w oliwkowym moro. Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Vinylowy-Smok Link do komentarza
Recommended Posts