Bejeden Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Witajcie kochani... Jestem Bejeden A ja Wise Chcieli byśmy przedstawić wam pierwsze rozdziały naszego opowiadania Czyli "Rzeźnia w Ponyville" Czyli coś co zmieniło nam poniekąd pogląd na świat. Dobra Bejeden przestań pieprzyć trzymajcie Fica od wuja Wise'a Miłego czytania RWP <--- Take This MIŁEGO CZYTANIA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Gore w dziale ogólnym. Przenoszę do MLN. Plus brak otagowania tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Bardzo dużo błędów, nieprzyjemnie się czyta. Jeszcze co do nieprzyjemnego czytania... Fabuła leci zdecydowanie za szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 1. Niepotrzebnie napisałeś o pomocy bohaterów OC mane 6 i Zecorze. Brakowało tylko- przelotnie wpadli na przyjęcie Pinkie, gdzie całowali się z Twilight, po czym posprzątali chatkę Fluttershy. 2.Wyłączone komentarze! 3.Widzę błędy ortograficzne i interpunkcyjne. A skoro nawet JA je widzę, to jest źle. 4.Jednorożka?! 5.Pegazy pisze się z małej litery... 6.600 lat i mikstura wieczności? Nie, no spoko, ale tak ni z gruchy, ni z pietruchy... Akcja dzieje się za szybko. Brakuje porządnego wstępu i rozwinięcia. 7. Coś łatwo zostać Wonder Boltem. RD to jakaś ułomna musi być, że jej się nie udało 8.Kolejna imprezka z Pinkie... Może jednak będzie całowanko z Twilight . Dlaczego w fanfikach zawsze musi być nowy kucyk w Ponyville, któremu Pinkie robi imprezkę? 9.Nowy kompan do latania- a ja myślałam, że w Ponyville żyje sporo pegazów. Wygląda jednak na to, iż każdy jest na wagę złota, bo nie ma z kim latać. 10.Muszą znać dobrze całe Mane6... 11.Znowu wojna z gryfami, to się już serio robi nudne. No i znowu, nagle, bez rozwinięcia. 12.SS- dobra, to jest nawet śmieszne, tu mnie masz 13.Nowa klacz + przysięga. I znowu- wiadomo, że grają, ale nie wiadomo, w którym kościele... 14.Za to wojsko protestuje na ochotników, ciekawe. 5 minut focha, a potem nagle "Aaa, ok." 15.Fabuła bezsensowna, nie wiadomo- co? Kiedy i dlaczego? 16.Błędy! 17.Dat maski... To się robi jeszcze bardziej dziwne i nielogiczne. 18.Klaczka, jednorożka [!], pisze się z małej litery. Swoją drogą klaczka jest to niedojrzała płciowo klacz konia... 19.Yyyee. Przeczytane i dalej nie wiem o co chodzi. Opowiadanie słabe, do poprawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Dlaczego w fanfikach zawsze musi być nowy kucyk w Ponyville, któremu Pinkie robi imprezkę? Pewno dlatego, że Pinkie robi/chce robić imprezkę każdemu nowemu xd 14.Za to wojsko protestuje na ochotników, ciekawe. 5 minut focha, a potem nagle "Aaa, ok." Czo Swoją drogą, ciekawe czy będzie to tworzył, patrząc na to, co napisał na fb xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Szczerze- lepiej nie Tego nie tworzy. Radziłabym zabrać się za pisanie innego fanfika, albo napisać ten od nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 4, 2023 Share Napisano Grudzień 4, 2023 Linki nie działają, archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts