Kubon211 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 siemka z tej strony Kubon i jestem tutaj nowy powiedzcie coś ciekawego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 W przywitajce to ty masz powiedzieć o sobie coś ciekawego, czyż nie? Witaj na forum, baw się dobrze, Piszesz, rysujesz, komponujesz? Skąd jesteś? Ile masz lat? Studiujesz/pracujesz? Czemu nie używasz znaków interpunkcyjnych i dużych liter na początku zdania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Najpierw Ty coś o sobie powiedz. To działa tak, że najpierw zakładasz konto, robisz sobie profil, przedstawiasz się i starasz się przekonać innych, że warto z Tobą gadać. Zaraz posypią się pytania o ulubione kucyki, bajki, muzykę oraz czy kiedykolwiek jadłeś szynszyla, ale one też będą wymagały byś zaszczycił je odpowiedzią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 No cześć, co tam, opowiedz coś o sobie bo post nam mało mówi Przestrzegaj regulaminu! PS. Ten avatar.. gdy pierwszy raz zobaczyłem nie przypatrując się.. nevermind. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 No witaj Napisz coś więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 hi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubon211 Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Otórz jestem z małej wsi Pielgrzymowice, która znajduje się nie daleko od Katowic. Mam 17lat, i chodzę jeszcze do szkoły choć już zaczynam pracę jako uczeń w zakładzie elektrycznym. Moim zaiteresowaniem jest muzyka, której słucham baardzo dużo. Główną rolę odgrywa tutaj dział elektryki a fanem MLP jestem w weekendy z powodu braku wolnego czasu :/ Moją ulubioną postacią jest bardzo znana i lubiana Rainbow Dash. Myślę że spokojnie będę mógł dołączyć do was i myślę też, że się świetnie będziemy dogadywać Pozdrawiam. Kubon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Witaj na forum! No to tak... moje standardowe pytanka. :3 Lubisz rysie, kapibary i/ lub ślimaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Witaj , dobrej zabawy na forum, łap na start Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Dobrze że nie Trybson. Aczkolwiek witaj. Blaze pyta. 1. Ulubiony gatunek muzyki? Jak będziesz grzebał przy prądzie to uważaj bo podobno to wstrząsające przeżycie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Cieszymy się, że dołączyłeś ! Miło z nami spędzaj czas, pilnuj też regulaminu I odpowiedz na moje pytania! - Ulubiony kolor? - Ulubione zwierzę? - Rozpoznajesz postać z mojego avka i sygnatury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubon211 Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Otóż nie lubię rysi ani ślimaczków, moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest Deep house oraz Drum & Bass ulubionym kolorem jest kolor niebieski a ulubionym zwierzęciem jest pies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się