BlackBird Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Ja mam pyanie: Która X jest lepsza? IS-7 czy IS-4? I oco chodzi z tym KV-1S bo podobno mają go na 2 czołgi rozdzielić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 to zależy... IS-7 ma większą armatę i jest szybszy gdy zjeżdża z górki do 67km/h jendak jego kształt pancerza uniemożliwia walkę na wychyłki... IS-4 ma więcej HP 2500 szybciej się rozpędza i ma pancerz ukształtowany właśnie do walki na wychyłki. IS-7 ma magiczne boki które często łapią za 0. IS-7 się nie kontuje tylko staje naprzeciw ostrzału a is-4 można się naprawdę nieźle kontować... IS-7 ma wieżę z przodu praktycznie nie do przebicia a 4 ma cienką blaszkę w którą jeśli trafi arta to kaput i w nią wszystko wchodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Która X jest lepsza? IS-7 czy IS-4? Osobiście gdybym miał robić, to bym zrobił IS'a-7. Mam doświadczenia odnośnie jego magicznego frontowego pancerza. Przyznam szczerze, ze to jedyna maszyna, z którą sobie nie radzę, nawet moim Ob. 268. Po prostu... IS-7 jest be! I zawsze jak go widzę to albo HE albo pociski nienawiści zostają załadowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Mam radę dla wszystkich Bronies grających w WoT. Od łatki 9.0 autocelowanie namierza niższe partie pojazdu. W ten sposób wykończyłem moim 4 poziomowym japońcem jakiegoś niemieckiego scouta VI poziomu. Uwierzycie że dał się mi przykleić i nie mógł we mnie wycelować? Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Co do 9.0 to co ta "ogromna" aktualizacja dała? Miały być nowe mobele, fizyka itp. A puki co ja tylko lagi znalazłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Tu masz pełną listę zmian: http://worldoftanks.eu/pl/content/docs/release_notes/ Google nie gryzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Oprócz lagów także wyrzuty do pulpitu. Radą na to jest zmniejszenie ustawień graficznych. Chociaż muszę przyznać że czołgi prezentują się dużo lepiej i nie mowię tu o nowych modelach hd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Mi chodzi oto że nie widać prawie różnicy pomiędzy 8.11 a 9.0. Bo niby miało być wszystko inaczej a i tak jest tak samo. np. gdzie te rozsypujące sie budynki? Albo ruchome osłony na gąsienice w np. hellcacie? Lub chociaż "Modele HD"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 i BC 25t kupiony :3 stockowy ale daje rade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Mi chodzi oto że nie widać prawie różnicy pomiędzy 8.11 a 9.0. Bo niby miało być wszystko inaczej a i tak jest tak samo. np. gdzie te rozsypujące sie budynki? Albo ruchome osłony na gąsienice w np. hellcacie? Lub chociaż "Modele HD"? Modele HD zobaczysz dopiero po ustawieniu grafiki na maksa a te pierdoły zżerające 20GB Ramu to wejdą dopiero po wpowadzeniu Havoca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 niestety ale mój Tygrysek wygląda epicko po ty patchu natomiast amerykańce wyglądają jak zrobione z czekolady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Jestem ciekaw czy jest jakiś klan MLP. Jeśli tak to proszę o odzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celofyz Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Owszem jest. Kilka tematów niżej ^^ http://mlppolska.pl/watek/7581-rekrutacja-do-klanu-world-of-tanks/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts