Matjas Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Wstyd że nie ma tu jeszcze tego Tematu ! ;-; jak mogliście ;-; Hatsunka to Vocaloid o czym przeczytacie więcej na KOFANEJ <3 wikipedi http://pl.wikipedia.org/wiki/Hatsune_Miku Każdy koci pirat ją lofcia KAŻDY A tu walne listę fanów - Matjas2211 <3 - Goblin Józef <3 - Flutterka <3 - Xyziu - Vanadiss - Kuoth - Hayatka <3 - Ziomisz12 <3 - Zaraza - Chrysalek Kofany <3 - Rymujący Dżemik <3 - Rainbow :3 <3 - PhosiQ - Warmen - Bonifacus - Sakuś >3 - Rejnbołek1-9 Link do komentarza
Zaraza Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Wpisać mnie. Nie słucham tego zwykle, ale jakby mi ktoś dał płytę z piosenkami Hatsune, bym nie odmówił Link do komentarza
Matjas Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 OCZYWIŚCIE KAŻDA ALE TO KAŻDA PIOSENKA MIKU JEST TWOJA ULUBIONĄ Ale może wyłonimy swoje top 3 ? Link do komentarza
Chrysal Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Mnie nie ma, jak możesz ;_; Link do komentarza
Matjas Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Dżem Kochanyyyy JESTEŚ NAJWSPANIALSZYM POETĄ TEGO OTO FORUM ! Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Klik klik Moja playlista <3 Link do komentarza
LittleBoy Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 czmu mnie jeszcze niema ? lulz Link do komentarza
Rainbow :3 Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Heh też ją "lofciam". Nawet w pokoju mam jej plakat. O dziwo mnie nie ma ;-; Link do komentarza
DerpyDash_0 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 EquestriaBoy ją lubi , ale mi podoba się jedynie pullip . Jej przeciąganie w piosenkach przypomina gwizd mojego czajnika . so sweet . Link do komentarza
PhosiQ Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Nie znam zbyt wiele jej "utworów", ale od lat wiem kim/czym ona jest, tak więc... myślę, że i ja mogę być dopisany do listy fanów Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 O, 初音, u mnie jest na drugim miejscu w rankingu ostatnich trzech miesięcy na laście, więc chyba też ją lubię Uwielbiam LILIUM w jej wykonaniu, jest takie... creepy, ale ten utwór w sumie lubię w każdej wersji Link do komentarza
Trum Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Szkoda, że jeszcze nie ma Gangam Style w wersji Miku Możesz dopisać Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 jej fanem ją "lofciam" ją lubi jej "utworów" w jej wykonaniu Lolwut? Nie chcę Wam niczego psuć... ale wiecie, że to jest tylko preset vocaloida, prawda? Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Lolwut? Nie chcę Wam niczego psuć... ale wiecie, że to jest tylko preset vocaloida, prawda? Yyyy... a to niby jakiś problem, taak...? Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nie, głos całkiem niezły, utwory fajne... Choć wolałbym mocny falset Ale trzeba mieć w pamięci, że 'ona' naprawdę nie śpiewa. Przy okazji, takie wspaniałe narzędzie się marnuje... Z 'jej' moźliwościami możnaby robić niesamowite rzeczy, a takie zwykłe utwory to każdy potrafi zaśpiewać. Wyobrażam sobie, jak by niesamowicie brzmiała robiąc tylne wokale na "Videotape" Radiohead... Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 buuu jak mogło mnie tu nie być jak mnie nie dopiszesz to będzie niemiło Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Dajta mnie tu też, ja tu muszę być Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Nie, głos całkiem niezły, utwory fajne... Choć wolałbym mocny falset Ale trzeba mieć w pamięci, że 'ona' naprawdę nie śpiewa. Przy okazji, takie wspaniałe narzędzie się marnuje... Z 'jej' moźliwościami możnaby robić niesamowite rzeczy, a takie zwykłe utwory to każdy potrafi zaśpiewać. Wyobrażam sobie, jakby niesamowicie brzmiała robiąc tylne wokale na "Videotape" Radiohead... To tak samo jak byś powiedział, że pędzel się marnuje bo ktoś maluje nim ściany a przecież mogli go użyć do malowania jakiś wspaniałych obrazów. Albo że klucz się marnuje bo dokręca rury a nie nakrętki w statkach kosmicznych. Narzędzie jest tylko narzędziem ono się marnuje tylko wtedy gdy nie jest używana lub używane rażąco nie do tego do czego zostało przeznaczone. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 To tak samo jak byś powiedział, że pędzel się marnuje bo ktoś maluje nim ściany a przecież mogli go użyć do malowania jakiś wspaniałych obrazów. Albo że klucz się marnuje bo dokręca rury a nie nakrętki w statkach kosmicznych. Narzędzie jest tylko narzędziem ono się marnuje tylko wtedy gdy nie jest używana lub używane rażąco nie do tego do czego zostało przeznaczone. Ścianę można by pomalować wałkiem, mniej pracy, a efekt lepszy. Dlatego takie porównania są głupie. Tymczasem używanie vocaloida jest jeszcze większą zbrodnią niż używanie autotune. Pracy w tym zero. Tymczasem jakby tak Hatsune śpiewała dysonansowe glissandowe chórki z tremolo czterogłosem... To by było sensowne użycie vocaloida, bo jeden człowiek tego nie zrobi (chyba, że Thom Yorke ). Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Ścianę można by pomalować wałkiem, mniej pracy, a efekt lepszy. Dlatego takie porównania są głupie. Tymczasem używanie vocaloida jest jeszcze większą zbrodnią niż używanie autotune. Pracy w tym zero. Tymczasem jakby tak Hatsune śpiewała dysonansowe glissandowe chórki z tremolo czterogłosem... To by było sensowne użycie vocaloida, bo jeden człowiek tego nie zrobi (chyba, że Thom Yorke ). Uważam że to porównanie jest jak najbledziej trafne. Narzędzie to narzędzie samo w sobie tworzyć nie może.Więc to do czego będzie używane zależy tylko od człowieka. Dopóki pracuje jako tako ze swoim przeznaczeniem to nie jest marnowane. Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Hatsune Miku...Kiedyś ją bardzo lubiłam .Jest zadziwiająca.Nie wiem co napisać bo nie jestem jej wieeelką fanką, ale od czasu do czasu posłucham. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Szty śledziku jeden wpisz mnie Link do komentarza
Recommended Posts