Future Pony Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) W tym roku w Chinach nadszedł rok Konia. Z tej okazji Chińczycy widocznie postanowili trochę ozdobić niektóre miejsca. Tutaj link do Pinkie Pie w pewnym centrum handlowym *klik* A tutaj .... sami zobaczcie :3 *klik* A wy co o tym sądzicie? Mi bardzo to się podoba, mimo że Hasbro raczej nie ma z tym wiele wspólnego Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Dear Princess Futurella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Ci Chińczycy to mają fajne pomysły. Jak dla mnie rewelacja. Swoją drogą nie wiedziałem że jest rok konia w Chinach. Skoro według Chińskiego zodiaku jestem koniem to może w końcu uśmiechnie się do mnie jakieś szczęście w tym roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Cóż to na pewno będzie dla ciebie szczęsliwy rok Magus, bo 3 lata temu był rok mojego zodiaku (jestem królikiem/zającem/kotem) i miałem niesamowitego farta (aż jestem ciekaw co rok konia mi szykuje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Z ciekawości sprawdziłem swój chiński znak zodiaku okazało się że mam koguta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Z ciekawości sprawdziłem swój chiński znak zodiaku okazało się że mam koguta. A jakiego żywiołu bo ja jestem Honeko czyli mogę poparzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ci chińczycy mają naprawde genialne pomysły, szkoda że u nas tak nie ma. :(( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Teraz ja sprawdziłem znak zodiaku... ALL GLORY TO THE AKI DRAGON Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 A ja jestem spokojnym i wrażliwym króliczkiem :3 Też chcę w swym mieście takie wielkie pluszaki/figurki ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Szczur... mogę się już zabić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Jeszcze jakieś żywioły? A gdzie to mogę sprawdzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ja w Google wpisuje Chiński Zodiak tam znajduje. Według mojego moim żywiołem jest ogień to by w sumie pasowało do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 ok na pierwszej stronce nie pokazywało i wyszła woda.Czyli co ,że jestem mokry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Metal... Hmmm, metalowy smok? Brzmi fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 Ale ogólnie sądzicie że dobrze że to zrobili, mimo że prawdopodobnie łamią prawa autorskie? Hasbro raczej nic na to nie poradzi, ale jaki mogą mieć względem tego stosunek? Może zaczną sprzedawać coś w rodzaju krasnali ogrodowych ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Ja słyszałem,że w chinach nie ma praw autorskich więc Hasbro nic na to nie poradzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Chiny podrobią wszystko nie tacy jak Hasbro już próbowali walczyć o swoje prawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Oni podrobili własne wino, więc nie sądzę by Hasbro mogło coś zdziałać. Ale ogółem super. Dam se łape uciąć, że zrobią jakąś kafejkę, gdzie kelnerki zostaną kucykami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Ponoć jest jakaś restauracja/kawiarnia gdzie kelnerki chodzą przebrane za postacie z LOL'a więc bym się nie zdziwił jak kucykowa też by powstała.Może będzie więcej bronies kto wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 W chinach jeszcze jest podziaał w tych rocznikach na żywioły. Np. Wodno wąż czy żelazny smok. Teraz jest rok drewnianego, żelaznego, ognistego, ziemnego czy wodnego konia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Rok drewnianego konia, a co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 A to spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Jak dla mnie, to te wszystkie kucyki na ulicach to lekka przesada. Rozumiem, rok konia (w sumie, to 2013 był rokiem czego?), ale place zabawa itd. to drobne przegięcie. W sumie, Chiny (których osobiście nie lubię) to raczej "stan umysłu", więc nie ma się czego dziwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 W sumie, Chiny (których osobiście nie lubię) to raczej "stan umysłu", więc nie ma się czego dziwić. Też nie rozumiem logiki i kultury Chin, jest po prostu.. dziwna.. ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 W sumie, to 2013 był rokiem czego? Rok węża Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Jak dla mnie, to te wszystkie kucyki na ulicach to lekka przesada. W jakim sensie "przesada"? Dla mnie to bardzo sympatyczny widok. A ta "chińska" Pinkie wygląda naprawdę uroczo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts