Talar Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 W jakim sensie "przesada"? Dla mnie to bardzo sympatyczny widok. A ta "chińska" Pinkie wygląda naprawdę uroczo! Rok konia rokiem konia, lecz spamowanie kucami na lewo i prawo to już co innego. To tak, jakbyś w necie wszędzie kucykowe obrazki wstawiał. Tylko że jest różnica pomiędzy badziewiastym internetem, a światem realnym. Lecz te plakaty już ujdą. Ten plac zabaw... Jednak nie jest to jakaś zła rzecz. Po prostu mnie to dziwi i uważam to, jak już mówiłem, za lekką przesadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Ten plac zabaw... No na placu zabaw to akurat najbardziej pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Smok. A żywioł ziemia. :3 A ta Pinkie jest słodka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Od razu kiedy mi ktoś powiedział że teraz jest rok konia od razu na myśl przyszły mi kucyki I macie rację, ta pinkie faktycznie wygląda fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Ale czad. Urodziłam się w roku konia! I mój zwierzęcy horoskop chiński pokazuje, że mam wodnego konia... Łaaaaał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Heh,ja na początku tego roku konia stałem się bronym Poza tym,serio,horoskopowy królik? Ta,spokojny i nie lubi ryzyka,jedyne co mnie z tym charakterem łączy to opanowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Ja jestem wodną świnką ^^ Względnie dzikiem, bo czasem zamiast świnki jest dzik. Hmmm...a może skoro mam świnkę i wodę to jestem świnką morską? A co do tego wszystkiego to mnie się tam podoba. Wesoło jest i kolorowo, a jak wiadomo to chińczycy lubią najbardziej więc co im się tam dziwić~ Poza tym w Chinach nie ma praw autorskich i cały świat o tym wie toteż traktuję Chiny odrębnie i nie razi mnie, że owe prawa w tej chwili łamią. Hasbro i tak im nie podskoczy. Nikt im nie podskoczy. Rok konia rokiem konia, lecz spamowanie kucami na lewo i prawo to już co innego. To tak, jakbyś w necie wszędzie kucykowe obrazki wstawiał. Tylko że jest różnica pomiędzy badziewiastym internetem, a światem realnym. Lecz te plakaty już ujdą. Mówisz, że spamują kucykami na prawo i lewo, ok. A co? U nas w kraju nie ma spamu? Spamuje się np. Muszką Miki, Kubusiem Puchatkiem itp. Może nie ma tego wszędzie, ale często spotykam się z takimi motywami na placach zabaw, gdzieś w mieście itp. Różnica polega na tym, że Chińczycy robią wszystko z pompą więc mają tego więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Co prawda w Chinach nigdy nie byłem, nie jestem wielkim fanem anime [offtop mode on] Anime są z JAPONII. Ludzie, trochę riserczu, cholernie drażni to mylenie Chin z Japonią, czy Japonii z Koreą... [/offtop mode off] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 to tak to sajgonki skąd są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carpe Mori Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Jak dla mnie to te "kolorowe koniki" na wystawach to pic na wodę i okazja na zagarnięcie $$$ @offtop Jestem ognistym szczurem, ale nie wiem co to ma do tematu. A jakiego żywiołu bo ja jestem Honeko czyli mogę poparzyć Możesz poparzyć? Firefox Twoją przeglądarką . Rok drewnianego konia, a co? Więc z tej okazji macie obrazek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 to tak to sajgonki skąd są? http://lmgtfy.com/?q=sajgonki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Nie wiem, czy kogoś to interesuje, ale jestem metalowym wężem. Całkiem interesujące... Chińczycy zawsze byli dla mnie dziwni i niezrozumiali, ale, jak już wcześniej wspomniano, wynika to z różnic pomiędzy kulturami danych krajów. Ale akuratnie wywieszanie Pinkie Pie w dzień konia nie wydaje mi się aż takie dziwne. Wszak kucyk ziemny, a dzieciaki chyba też się liczą, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Ciekawe ilu bronych doszło przez ten rok konia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Pewno się okaże, że obecnie połowa Bronies posługuje się pałeczkami zamiast widelca. I pewnie ma z tym spore problemy bo jedzenie pałeczkami nie jest łatwe. Aczkolwiek podobno zdrowe xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts