Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Sweetie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) dobra odpowiedź rd i r jak mówilem to ostatnie pytanie *niby na dziś*( nie wiem ile będzie trwać ten dół w który wpadłem, ale jak ,sę polepszy to zadam kolejne pytania) Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Komfiturka Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 ok już sie czuje lepeije to pora na pytanie, która z wrogów ma sekcję śpiewaną w serialu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Diamond Tiara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Diamond Tiara? Edytowano Luty 3, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Diamond Tiara w najnowszym odcinku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 eyup Casiddy RD punkty teraz co robiły z Bulk Bicepsem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Przeciągały linę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Eyup, a dlaczego to robiły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Bo chciały udowodnić, że mają serca silne jak konie, czy coś w tym stylu :rainder: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Ponieważ trenowały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Eyup, a jaki sposobem w konću wygrały z Bulk Bicepsem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Ponieważ przestraszył się on motyla i puścił linę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Eyup no dobra czas na rejestracje mojej listy bo mamy nowy rok RD 63 plo1154 7 Fragin 1 Dayan 67 SpidiVonMader 18 Anathiela 1 BiP 28 Psotunia 4 Myntia22 1 Geralt 3 BiteWolf Pl 3 Gorgon 7 Casisdy 9 fan RD 1 Crysralla 2 Magus 10 Lyka 1 oto moja prywatna lista punktacji teraz zakladam nową na nowy rok 1 pytanie dla nowej listy Która trzymała w ustach kulę do kręgli ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) Apple bloom edit: Wolałbym dodanie punktciorów do starej listy. I nie nowy rok, a nowy miesiąc. Nowy rok był miesiąc temu. I kiedy w końcu dostanę złotą oznakę Domku na drzewie czy jak to się nazywa. Medal z kartofla czy coś. Zandi zrób coś!!! Edytowano Luty 3, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Eyup następne pytanie która wymyśliła hymn Ligi ? edit Dayan jedyne co mogę zrobić to prosić by któryś z kolorków się tym zająć A Phin jest chora nie chcę jej męczyć a ślimak coś zamilkł w tym temacie, a jedyne co mogę to robić punktację na własnym kompie, bo jestem AV tylko "tytularnie", a nie praktycznie, może zauważa tą moją punktacje i dodadzą brakujące punkty cierpliowści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 myślę że Sweetie Belle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 eyup, a która wydaje dźwięki jak skuter (zagiąłem was co ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Chyba Scootaloo jak próbuje latać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 eyup, a która może mieć wiele zastosowań (pytanie dotyczące pewnego fika) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Strzelam, że Jabłkowa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Strzelam, że Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 yup RD dokładnie, a teraz z czego była zbudowana sztanga (ciężary) które widzimy w perwszym odcinku o w 4 sezonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts