Skocz do zawartości

Cheese Sandwich

Szczygiel

Recommended Posts

Widać drogi użytkowniku, że temat zrobiłeś by wyprzedzić innych, wymagało by napisać do czujesz do postaci, czy chodź kto to jest ;-; bo nie wszyscy musieli oglądać odcinek ;-;

....................................................................................................................................................................................................................................................................................

Ja żadnych obrazków nie mam, ale przyznam że jest to ciekawa postać. To jak na początku wyprzedzał Pinkie wydawało się bez serca, ale potem grzecznie się zachował, i dobrze z resztą.

Napisano (edytowany)

Wziełem sobie twojego posta do serca i napisze dłuższego posta gdyz na tablecie było to niewykonalne.

Cheese Sandwich jest jedna zciekawszych postaci. Ha$bro wzorowało się chyba na Pinkie tworzac go ( "serowy zmysł" w wolnym tłumaczeniu).

I chyba gdyby nie ona to bylby tylko drugoplanowa postacią.

Edytowano przez Szczygu

Dnia 1.02.2014 o 11:58, Szczygu napisał:

Ha$bro wzorowało się chyba na Pinkie tworzac go

No chyba nie... Postać jest ponifikacją Weird Ala, który też podłożył pod nią głos. Jego piosenka w serialu jest wzorowana na jednej z piosenek Ala, a to, że kradnie Pinkie jej "Smile Song", jest nawiązaniem do jego zwyczaju parodiowania aktualnych hitów z list przebojów.

Co do zakładania tematu tylko po to, żeby być osobą, która go założyła, można powiedzieć tylko jedno: :facehoof:

• +1 2

Byś napisał trochę o tej postaci, a nie, że jedynie żądasz od nas fanarty itd...  :forgiveme:

Dnia 1.02.2014 o 23:13, Airlick Miłościwy napisał:

Co do zakładania tematu tylko po to, żeby być osobą, która go założyła, można powiedzieć tylko jedno: :facehoof:

Arlick ma rację. Zanim założysz wątek o jakiejś postaci, poszukaj trochę w internecie czy coś. Bo takie nabijanie to jest nieco żałosne, bez obrazy.

Dnia 2.02.2014 o 12:28, Violett napisał:

Arlick ma rację. 

Też się zgodzę, mogę wyprzedzać innych pisać imię kucyka i ,,Fanarty, komiksy itd!" i tak w każdym temacie, nie oglądałam odcinka, ale chodzi o tę postać? : 

Cheese_Sandwich_ID_S4E12.png

Pamiętam jak niedawno ktoś mówił, że będzie postać z grzywą podobną do jednej z kucyków z mane 6 i o tym samym charakterze. 

Niestety mało kto wierzył. 

Cheese_Sandwich_with_mouse_on_his_tounge

Ps. jeszcze nie ogarnęłam tej postaci..

Dnia 1.02.2014 o 23:13, 'Airlick Obłąkany napisał:

Postać jest ponifikacją Weird Ala, który też podłożył pod nią głos.

Pomyliłeś się. powinno być napisane pod niego XD Ale ok.

Moim zdaniem jest to postać barwa. I w tym samym znaczeniu zabawna. Umiał też powiedzieć, że skłamał. Więc... myślę, że fani zdobyli do niego zaufanie  :pbpt:   Zgadzam się co ponifikacji.

Macie kilka fanart'ów

Odkryj ukrytą treść
cheese_sandwich_and_pinkie_pie_by_derpii

cheese_sandwich_by_grendeleev-d72hgw8.jp

cheesey_by_yuji8sushi-d74j5kf.jpg

02_01_14_goof_off_by_astarothathros-d74r

try_not_to_simle_by_jowybean-d74uhjp.jpg

• 4 weeks later...

W ogóle nie podoba mi się Cheese Sandwich - co to ma być!?

Równie dobrze mógłby być clownem. W pewnej części przez niego nie lubię Pinkie Pie - zgraja clownów, która się kłóci o to, kto jest głupszy, śmieszniejszy itd.

Mamy nowego pedała wśród kucyków, weźcie, on jest gorszy od Brabeurna.

A jego imię to  już w ogóle... oznacza "Tandetny" albo "Głupi".

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Utwórz nowe...