Anathiela Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Jeśli ktoś chce niech tu pisze o sygnatury lub avatary. Mój tumbrl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 A więc spróbuję. Sygnatura ze zdiscordowanym kucem i Discordem. Najlepiej żeby była mroczna, a dopisek Evil Puppeteer. Zdiscordowany kuc obojętnie jaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Moje zamówienie: avatar z Okami a sygna z Zan :3 Jeśli to nie problem.. (Zan i Okami to wilki) Na avku mój nick, a na sygnie napis: Zan fan :3. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 @Up też kocham Okami ^^ i tę grę Ja poproszę śliczny avatar na którym będzie cała znaczkowa liga z dopiskiem ,,Cassidy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Ja poprosze sygnature z Rainbow dash i pinkie pie, i z moim nikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 To ja bardzo poproszę o avka z moim OC (ten na avku, link w sygnie) Bardzo ładnie ci wychodzą. Dzięki z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Na dzień dzisiejszy sygnatura dla Sajback. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Czuje się jakby mi nie powiadomiło na GG... . Co do sygny, ładna. Szczególnie Discord, a Rarity... niechaj i ona będzie. Sajback dziękuje i znika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Dla Lyka: Dla Cassidy: Dla RainChaser: Dla WilkU: Sajback nie napisałeś mi jaki ma być konkretny kucyk, więc wybrałam Rarity. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Cudowne Podziękować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Ja poproszę o avek z Raindrops i Derpy. Tylko proszę bez mojego nicku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Ja poproszę o avek z Raindrops i Derpy. Tylko proszę bez mojego nicku Na jednym avku dwa kucyki? Super Lyka. OK już zrobiony dla Ciebie avek: Edytowano Luty 10, 2014 przez *Anna* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Na jednym avku dwa kucyki? Super Lyka. Tak na jednym poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Tak na jednym poproszę. Już zrobiony przewiń wyżej post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Dziękuję ! Piękny! :3 Edytowano Luty 10, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Dziękuję ! Piękny! :3 Cała przyjemność po mojej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 No to ja poproszę avatarek z Discordem. Fajnie by było gdyby nawiązywał do lalkarzy, ale jak się nie da to trudno. Co do Rarity to spoczko, ładnie wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Twój avek Sajback: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Wielkie dzięki! Jak najbardziej zasłużony + poleciał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Wielkie dzięki! Jak najbardziej zasłużony + poleciał. Dziękuję bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Ten dla mnie jest śliczny tylko trochę razi w oczy, dałabyś radę zrobić troszkę ciemniejszy i bez tego " " ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Ślicznie dziękuje za sygnaturke, jest piękna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 11, 2014 Autor Share Napisano Luty 11, 2014 Ten dla mnie jest śliczny tylko trochę razi w oczy, dałabyś radę zrobić troszkę ciemniejszy i bez tego " " ? Mogę tylko jak znajdę czas. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Nie śpiesz się, mam zamiar teraźniejszy ponosić trochę dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 11, 2014 Autor Share Napisano Luty 11, 2014 Cassidy zrobiłam dla Ciebie dwa warianty: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts