Jump to content

Sygnatury, avatary....

Anathiela
 Share

Recommended Posts

Guest Nie sądzę

To i ja poproszę :3. Sygnaturę z jakimś ładnym i w miarę możliwożci teraźniejszym zdjęciem Orlanda Blooma i napisem: Orlando Bloom assistant. (Chyba, że poprawnie to się powinno pisać inaczej, bo jestem BARDZO słaba z angieskiego)

No to znowu coś zamówię:

1. Sygnatura z Discordem. Osobno 3 teksty

- Don't hate me cause I'm funny

- Don't hate me cause I'm beautiful

- You should hate me cause I'm better than you

Trzeci tekst, niech będzie się wyszczególniał.

1. Sygnatura z Walterem do kompletu. A dodatkowo dopisek: The angel of death, let cable puppeteer, shortens your life.

Ten... no... nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie, że w niektórych pracach źle zeskalowałaś wektory/rendery, a w innych jest źle dopasowane tło, np. w tej tło w ogóle nie pasuje do koloru najbardziej rzucającego się w oczy. Nie mówię, żeby był taki, że aż się zlewa z obrazkiem, tylko, żeby był w przybliżonych barwach. Mam nadzieję, że cię nie obraziłam tą uwagą. :)

Ten... no... nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie, że w niektórych pracach źle zeskalowałaś wektory/rendery, a w innych jest źle dopasowane tło, np. w tej tło w ogóle nie pasuje do koloru najbardziej rzucającego się w oczy. Nie mówię, żeby był taki, że aż się zlewa z obrazkiem, tylko, żeby był w przybliżonych barwach. Mam nadzieję, że cię nie obraziłam tą uwagą. :)

Trudno jest dobrać odpowiednie tło, do kilku różnych obrazków, jednak sądzę, że nie jest aż tak źle.

Share

• Create New...